Play ponuda
Play ponuda
TJEDNI PREGLED

U novoj godini čeka nas ekranizacija turbulentnog života Pamele Anderson

U rubrici Starblok iz tjedna u tjedan donosimo aktualnosti iz svijeta poznatih i slavnih. Prvi novogodišnji tjedan nije bio toliko turbulentan, ali je neke zvijezde 'stajao' povreda...

Ana Zgrebec/ 9.1.2022. u 20:30
Play ponuda

Snježna avantura Snježane Schillinger

Siječanj je rezerviran za odlazak na skijališta, a vratolomijama na zaleđenim stazama vole se pohvaliti mnogi poznati poput Sandija Cenova, Sonje Kovač, Ljupke Gojić Mikić i Marija Valentića. No, nije svima išlo glatko - 50-godišnja poduzetnica Snježana Schillinger polomila se spuštajući se niz stazu.

"Imala sam malo veću nesreću. No tako je kako je. To je život. Preživjet ću!", rekla je. 

Snježana je pala i slomila nogu, a godišnji odmor pretvorio se u plač, neizvjesnost, šok, ali i odluku da će se operacija obaviti u Hrvatskoj.

Ekranizacija života najpoznatije seks bombe

Obožavatelji Pamele Anderson uskoro će moći uživati u novoj humorističnoj seriji Pam & Tommy. Radnja će pratiti turbulentan odnos seks bombe i bivšeg supruga Tommyja Leeja. Bivši par glumit će Sebastian Stan i manekenka Lily James, koja itekako sliči najpoznatijoj holivudskoj plavuši.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Image
Foto: Profimedia
Image
Profimedia

Izvor: Profimedia

Priča se temelji na krađi videosnimke kućnog uratka Pamele i Tommyja, a kako bi vjerno prikazala Anderson, Lilly je u seriji nosila umjetne grudi, No mlađahna Lilly navodno nije oduševila Pamelu koja se povjerila prijateljima kako neće gledati tu užasnu seriju. Šteta, jer upravo incident sa seksi videom lansirao ju je u jednu od najvećih holivudskih zvijezda.

Drama s kraljičinim miljenikom 

Kraljičin miljenik, princ Andrew uskoro bi mogao ostati bez titule vojvode od Yorka zbog optužbi za seks s maloljetnicama. Virginia Giuffre optužuje ga za višestruko seksualno zlostavljanje dok je imala 17 godina, a pohotni princ silovao ju je u londonskom domu pedofila Jeffreyja Epsteina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
večera za 5 na selu

Marija odabrala klasične namirnice, problematičan samo grčki jogurt : 'Popis sastojaka mi se čini apetitlih, jako fino'

Image
Foto: Profimedia
Image
Profimedia

Izvor: Profimedia

"Dobro je to što nitko nije zaštićen. Nitko ne može pobjeći zakonu i nitko nema anonimnost iako ima moć kao on", rekao je novinar Kit MacKenzie. 

Iako u palači još šute, jedno je jasno! Troškove parnice neće snositi kraljica Elizabeta II pa je princ već počeo prodavati imovinu i to lukusuzni resort u Švicarskoj koji je kupio s bivšom suprugom Sarom Ferguson za 150 milijuna kuna. Ako Andrew izgubi parnicu mogao bi platiti i sudske troškove u iznosu od 27 milijuna kuna što i neće biti najveća tragedija jer kraljičinu omiljenom sinu prijeti i višegodišnji zatvor.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
KAO PRAVI DOMAĆIN

Kakav šarmer: Ćiro iznenadio Ninu u Tuzli

Play ponuda

Više s weba