Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
ornela vištica o novim generacijama

'U svijetu kiča mlade djevojke danas su ropkinje kalupa, postaju klonovi s čudnim usnama'

U vrlo iskrenoj posveti svojoj prijateljici i ženi kojoj se divi, umjetnici Elmi Jelovac, osvrnula se na današnju mladež i žene koje identitet grade priklanjajući se masi

Image

Ornela Vištica

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
RTL/ 8.7.2015. u 11:39
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ornela Vištica, mostarska glumica koju neki vjerojatno najviše pamte po posljednjoj ulozi u 'Vatrama ivanjskim', odlučila je razjasniti neke stvari na svojim društvenim mrežama.

U vrlo iskrenoj posveti svojoj prijateljici i ženi kojoj se divi, umjetnici Elmi Jelovac, osvrnula se na današnju mladež i žene koje identitet grade priklanjajući se masi.

"Činjenica je da sam se uvijek zaljubljivala ili voljela družiti s izrazito talentiranim ljudima. Njihova odlika je uvijek bila jednostavnost i skromnost. Gledajući danas mlade djevojke, sada već ropkinje dobro znanog kalupa u koji je jednostavno ući, postati klon - pitam se posjeduju li ti klonovi neki talent? Osim što su 'lijepe' u ogledalu s usnama složenim u neku čudnu grimasu (podsjeti me to na semestar životinje na trećoj godini glume - kada smo bili majmuni).

Postoji li danas u svijetu kiča, uskih suknjica, velikih platformi (nekog razvikanog brenda), velikog dekoltea, ove 'pregorene', 'brown', neprirodne boje kože - eh, postoji li mjesto za razvijanje talenta? Kako se odnositi prema tim 'glumicama' čiji je najveći domet skupocjeni ruž, znajući da u isto vrijeme u svijetu postoje djevojke koje krvavo rade da bi zaradile svoje ruževe? S ružem ili bez, jedna djevojka vrijedno svoj talent prenosi na platno. I dok drži boje u svojim odveć šarenim rukama, precizno povlači zadnju crtu na portretu dječaka. I ja joj se divim. Ta žena me neće pogledati svisoka, poput svih kloniranih 'mačkica'. Ta žena će me zagrliti i reći: 'Bit će bolje, Ornela, i ti zaslužuješ puno više", napisala je Ornela.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Tužna vijest

Britanski reper poginuo u automobilskoj nesreći dok je putovao na vlastiti nastup

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba