Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Jacques se obrušio na komentare

'U zemlji u kojoj ništa ne štima vama smeta 'debeli pjevač'?'

Pjevač se slikao s ogromnom pizzom te se htio malo našaliti, no među brojnim komentarima, našlo se i nekih negativnih, na što je Jacques spremno odgovorio dugačkim tekstom.

Image

Jacques

Foto: Facebook
I.H./ 9.9.2014. u 13:33
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Jacques Houdek je u Đakovu snimao spot, a nakon toga su on i ekipa otišli u pizzeriju kako bi se počastili najvećom porcijom.

Pjevač se slikao s ogromnom pizzom te se htio malo našaliti pa je ispod fotografije napisao: "Slika govori više od 1000 riječi, no valja reći da se ovo očigledno megaiznenađenje desilo u obliku GIGApizze u bistrou 'Verona' u Đakovu!!! Svaka pohvala kuharici i vlasniku, osim ove pizze, cijeli je tim kušao razne delicije i uživao nakon napornog, ali super zanimljivog snimanja spota".

Među brojnim komentarima našlo se i nekih negativnih, na što je Jacques spremno odgovorio dugačkim tekstom.

"Eh, što reći na svu silu komentara na moj jucerašnji post? Bez riječi sam! Svaka čast svima vama koji ste shvatili moju autoironiju i šalu na vlastiti račun, a svi vi ostali... Vama ne znam ni što bih rekao... Količina primitivizma i mržnje koju odašiljete svojim neukusnim komentarima je upravo alarmantna - u zemlji u kojoj ništa ne štima, u svijetu koji krvari - vama smeta jedan "debeli pjevač" i njegova vlastita šala, na vlastiti račun, na vlastitoj Facebook stranici?!?!?!?!?! Pa koliko je to poremećeno? Kolicina pogleda spomenutog posta je rekordna (preko 75.000 ako se ne varam), a komentara je isto tako jako puno... Što to govori o vama? To govori da sve one lijepe, vrijedne postove koje objavljujem češće nego ovakve šale više volite i željno iščekujete kako biste se mogli rugati nekome drugačijem od vas samih? Ma dajte... Sram vas bilo! Kako se ja kao debela osoba, a k tome još i javna osjećam? Izvrsno, izvrsno se osjećam u svojoj koži!!! Zdrav sam (ne biste vjerovali, k'o dren!!!), imam predivnu obitelj i prijatelje koji me vole, sve blagoslove u životu koje sam mogao sanjati... Hvala dragom Bogu. A vas se sramim, i molim se za vas. Molim se da vam se slučajno ne dogodi da u životu imate "debelo dijete" ili božesačuvaj nešto jednako "grozno"... Danas, u 21. stoljeću, kada se svi borite za neka svoja prava, uvjerenja i slobode, kada ste svi jaaaako liberalni kada su npr u pitanju različitosti u društvu, kada se bespotrebno polijevate ledenom vodom kako biste olfo osvijestili narod o nekoj bolesti... Danas vi mene i slične meni stigmatizirate jer smo debeli??? Ma sram vas bilo, da vas bilo sram!!! Vršite mobbing nad nama koji "nismo po mjeri". Ali ne... Niste mi uništili dan. Naprotiv!

Pozdravljam sve one 'drugačije', poručujem da vas volim, sa svim vašim različitostima, koje god one bile! Samo hrabro naprijed!!!!!!!!!!!!!

By the way, svi gnjusni komentari su obrisani, a gnjusnim osobama zabranjen pristup ovoj stranici.

Ova stranica je za one koji žele biti dio "tima" i uživaju u mojoj glazbi, i u, ako baš hoćete - GIGA pizzi...

A takvih ima dovoljno, hvala vam svima, voooooooooolim vas sve. Iskreno (kao uvijek), Jacques".

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
slavlje u obitelji

Zayn Malik postao ujak. Njegova 17-godišnja sestra Safaa rodila curicu

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba