Play ponuda
Play ponuda
PRONAĐENA MRTVA U SVOM DOMU

Ubila se posrnula country zvijezda

Tijekom posljednjeg desetljeća, McCready je više novinskih naslova zaradila sukobima sa zakonom nego svojom glazbom. Bila je uhićivana zbog kupnje tableta protiv bolova s lažnim receptom, krađe identiteta, nanošenja tjelesnih ozljeda i kršenja uvjetne kazne.

Image
Foto: AP
M. B./Hina/ 18.2.2013. u 9:29
Play ponuda

LITTLE ROCK - Američka country pjevačica MindyMcCready, koja je u zadnje vrijeme bila poznatija po osobnim problemima nego po nizu hitova s kraja 1990-ih, u nedjelju je nađena mrtva u svojoj kući u Heber Springsu u Arkansasu nakon samoranjavanja vatrenim oružjem, objavila je lokalna policija.

"Gospođa McCready je preminula od onoga što izgleda kao samoranjavanje vatrenim oružjem", rekao je šerif okruga Cleburne, MartyMoss, u Heber Springsu, sjeverno od Little Rocka., prenose u ponedjeljak američki mediji.

Policajci su nakon dojave stigli na mjesto događaja i našli tijelo McCready na prednjem trijemu kuće. Slučaj je pod istragom, a McCready je prevezena na kriminalistički institut Arkansasa na obdukciju, rekao je Moss.

Partner pjevačice, glazbeni producent DavidWilson, ustrijelio se prošloga mjeseca, nakon čega je McCready krenula na program odvikavanja od ovisnosti.

Iza para je ostao sin Zayne, rođen u travnju prošle godine, a McCready je imala i 6-godišnjeg sina, Zandera, iz prethodne veze.

Među hitovima Mindy McCready (37) su debi singl iz 1996. "Ten Thousand Angels" i pjesma s vrha ljestvica "Guys Do It All The Time". Svoj zadnji album "I'm Still Here" izdala je 2010.

Tijekom posljednjeg desetljeća, McCready je više novinskih naslova zaradila sukobima sa zakonom nego svojom glazbom. Bila je uhićivana zbog kupnje tableta protiv bolova s lažnim receptom, krađe identiteta, nanošenja tjelesnih ozljeda i kršenja uvjetne kazne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

McCready je najmanje tri puta pokušala samoubojstvo. Bila je hospitalizirana u srpnju i rujnu 2006. nakon predoziranja, a onda opet u prosincu 2008. nakon što je prerezala vene. Godine 2010. nastupala je u televizijskoj "reality" seriji "Celebrity Rehab with dr. Drew".

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
veliki povratak

Sjećate se Dido s početka 2000-ih? Šokirat ćete se kada vidite kako izgleda danas

Play ponuda

Više s weba