Ostalo

Udala se unuka Grace Kelly: Baki je na vjenčanju odala počast jednim detaljem

Charlotte Casiraghi i Dimitri Rassam u vezi su dvije i pol godine i imaju sedmomjesečnog sina

Tabloid.hr
03.06.2019 12:44

Charlotte Casiraghi , 32-godišnja kći princeze Caroline od Monaka i unuka Grace Kelly , udala se proteklog vikenda za filmskog producenta i sina francuske glumice Carole Bouquet , Dimitrija Rassama .

Par je vezu ozakonio u Prinčevoj palači u Monaku, na istom mjestu gdje su se 1856. vjenčali Grace Kelly i princ Rainer . Nakon civilnog obreda i vrtne zabave, slavlje je nastavljeno u Villi La Vigie, kneževskoj rezidenciji s pogledom na Mediteran.

Charlotte je nosila dvije vjenčanice - prva je klasična bijela vjenčanica bez naramenica koju potpisuje modna kuća Chanel. Svojoj baki mladenka je odala počast Cartierovom dijamantnom ogrlicom, koju je Grace Kelly dobila na poklon za svoje vjenčanje s princom Rainerom 1956. godine.

Kasnije se presvukla u sivu haljinu s tri mašne koju potpisuje Yves Saint Laurent i raspustila je kosu, koju je za ceremoniju imala stiliziranu u bob s glamuroznim valovima, pa je nevjerojatno sličila na svoju pokojnu baku.

Charlotte i Dimitri imaju sedmomjesečnog sina, a oboje imaju djecu i iz prijašnjih veza. S Gadom Elmalehom Charlotte ima petogodišnjeg sina Raphaela , a Dimitri s bivšom suprugom ima sedmogodišnju kći.

Inače, mladenci planiraju još jedno slavlje idući vikend, na nepoznatoj lokaciji u južnoj Francuskoj.