Play ponuda
Play ponuda
zafalilo mu stvari

Uhićen Vanilla Ice: opljačkao napuštenu kuću kako bi renovirao svoju

Među ukradenim stvarina našao se namještaj, grijač za bazen, bicikl i nekoliko drugih predmeta, a policija je neke od tih stvari pronašla upravo u njegovoj kući

Image
Foto: CHRIS YOUNG/Press Association/PIXSELL
RTL/ 19.2.2015. u 12:08
Play ponuda

Robert Van Winkle, poznatiji kao Vanilla Ice, uhićen je na Floridi. Zvijezda 90-ih, čiji su dani najveće slave davno prošli, optužen je za provalu i krađu napuštene kuće.

Reper je navodno od ukradenih stvari renovirao svoj dom, koji se nalazi pokraj napuštene kuće koju je opljačkao. Među ukradenim stvarima našao se namještaj, grijač za bazen, bicikl i nekoliko drugih predmeta, a policija je neke od tih stvari pronašla upravo u njegovoj kući.

Nakon što je policija otkrila krađu, privela je repera te ga kasnije pustila uz jamčevinu od 6.000 dolara. Izlazeći iz pritvora, Vanilla Ice je rekao kako je sve "jedan veliki prenapuhani nesporazum".

Podsjetimo, Vanilla Ice je najpoznatiji po svom hitu iz devedesetih "Ice Ice Baby", a od 2010. godine snima vlastiti show o preuređenju domova 'The Vanilla Ice Project'.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Divan muž samo na papiru

Clint Eastwood ima osmero djece od kojih je petero dobio s ljubavnicama, a druga supruga pala je u depresiju zbog njegovih preljuba

Play ponuda

Više s weba