Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
krivotvorila čekove

Uhićena 'partijanerica' princa Harryja

Carrie Lynn Reichert je pokušala pobjeći u Meksiko, no policija ju je spriječila pri ukrcavanju u avion. Za njom je raspisana tjeralica zbog ispisivanja čekova bez pokrića u vrijednosti od 21.267 dolara.

Image
RTL/ 7.9.2012. u 10:58
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Zbog krivotvorenja čekova policija je uhitila 40-godišnju Carrie Lynn Reichert, ženu koja se zabavljala s princom Harryjem u Las Vegasu, a fotografije koje su tada procurile u javnost i dalje su neiscrpna tema svjetskih tabloida.

Reichart je pokušala pobjeći u Meksiko, no policija ju je spriječila pri ukrcavanju u avion. Za njom je raspisana tjeralica zbog ispisivanja čekova bez pokrića u vrijednosti od 21.267 dolara.

"Koliko glupa moraš biti da ideš na avion, a za tobom je raspisana tjeralica. Nakon 11. rujna detaljno provjeravamo sve putnike", rekao je jedan od djelatnika zračne luke.

Nakon skandala sa spornim fotogarfijama, Carrie je časopisu The People dala ekskluzivni intervju. Predstavila se kao 32-godišnjakinja te ispričala kako se radilo samo o flertu i poljupcima, a ne seksu i orgijama kako se pisalo po nekim medijima.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
prijetnja

Manijak koji proganja Rihannu uhićen, pa ipak pušten na slobodu

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba