Play ponuda
Play ponuda
više od flerta

Uhvaćeni na djelu: Naomi na spoju s 23 godine mlađom zvijezdom One Directiona

Liam Payne i Naomi Campbell su prošloga tjedna izmjenjivali besramno koketne poruke na Instagramu

Image
Foto: www.profimedia.hr
Tabloid.hr/ 30.1.2019. u 12:24
Play ponuda

Supermodel Naomi Campbell (48) i pjevač Liam Payne (25) uživali su u utorak na koncertu u Londonu nakon što su prošloga tjedna uhvaćeni u koketiranju pred milijunskim obožavateljima na Instagramu.

Potencijalni par je očito nakon zaigranih poruka dogovorio izlazak, a uhvaćeni su po izlasku iz koncertne dvorane O2. Naomi je velikim naočalama pokušala sakriti lice, dok je 23 godine mlađa zvijezda One Directiona hodao pored nje.

Prošli tjedan Liam je na Naomin ispod selfieja 'Crne pantere' napisao: "Savršenstvo u jednoj osobi... Nemoj mi upućivati taj pogled" te je dodao pusu. Pjevač je potom na svom profilu objavio golišavu fotografiju pa mu je Naomi uzvratila kompliment napisavši: "Prekrasna duša". Ponovno joj je odgovorio sa "Svoj svoga poznaje" i poslao poljubac. Oduševljeni fanovi su otišli toliko daleko da su skovali i ime 'Laomi' za potencijalni par.

Nije tajna kako Liam voli starije dame. Naime, prije Naomi bio je u vezi s 10 godina starijom pjevačicom Cheryl Cole, s kojom ima sina Beara.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
teški dani

Zlatan Ibrahimović o najtežim trenucima sa sinom Maxom: 'Iz dana u dan bio je sve slabiji, nikad se nisam tako osjećao'

Play ponuda

Više s weba