Ostalo

Uhvaćeni na izlasku iz stana: Jesu li Kendall Jenner i Lewis Hamilton više od prijatelja?

Kendall i Lewis se u posljednje vrijeme ne odvajaju te svakim danom sve više potpiruju glasine o svojoj vezi

Ivona Hemen
11.09.2015 20:16

Kendall Jenner i Lewis Hamilton uhvaćeni su kako zajedno šetaju New Yorkom nakon uzlaska iz stana.

Ovime su potpalili glasine koje kruže već duže vrijeme te stilski usklađeni prošli pored paparazza.

Kendall je na sebi imala bijele hlače visokog struka uz crne loaferice i Givenchy torbu te vesti boje senfa, a sve je zaokružila okruglim hipsterskim naočalama. Lewis je, unatoč svojim inače neobičnim modnim ispadima, izgledao odlično u trapericama i kariranoj košulji.

19-godišnja manekenka i 30-godišnji vozač Formule 1 navratili zajedno su išli posjetiti Kim i Kanyea u njihovom stanu, a čini se kako se u posljednje vrijeme ni odvajaju jedno od drugoga te je samo pitanje vremena kad će priznati što se zapravo događa.

Naime, sve je počelo još u svibnju kad je članica klana Kardashian prisustovala utrci Formule 1, na kojoj se i slikala s Hamiltonom.

Za napomenuti je i da je Hamilton bio na večeri u Cannesu koju je u lipnju pripremila Kim Kardashian , koja je i objavila fotografiju u postavi u kojoj ga do tada nismo vidjeli.

Još za vrijeme filmskog festivala u Cannesu su krenule glasine kako se spetljao s Kendall Jenner, za koju je rekao da je jako lijepa, pametna i zabavna te da ju želi izvesti na pravi spoj.

Ostaje na njima kad će nam potvrditi svoju ljubavnu romansu.