Ostalo

UHVAĆENI Svi su mu govorili da mu je bivša premlada, a sad je našao još mlađu koja nema ni 20

Nedavno je nakon tri godine turbulentne veze prekinuo sa Sofijom Richie, a oboje su veoma brzo krenuli dalje sa svojim ljubavnim životima.

Tabloid.hr
17.11.2020 10:00

Ako netko voli mlade manekenke onda je to bivši dečko Kourtney Kardashian, Scott Disick.

Nedavno je nakon tri godine turbulentne veze prekinuo sa Sofijom Richie, a oboje su veoma brzo krenuli dalje sa svojim ljubavnim životima.

23-godišnjaSofia prošloga je tjedna svijetu predstavila novog dečka,27-godišnjeg Matthewa Mortona, sina suosnivača slavnog Hard Rock Cafea, dok je Scott viđen s nekoliko ljepotica.

Image 4718978 (auto)

(FOTO: www.profimedia.hr)

Najprije su ga paparazzi uslikali na večeri s 24-godišnjom Bellom Banos.S njom se kratko viđao prije nego se zaljubio u Sofiju, zajedno su bili na putovanju na Costa Rici, a i sama je manekenka u jednom intervjuu tada otkrila da su više od prijatelja.

No, već sljedećg tjedna, Scott je viđen u društvu australske manekenkeMegan Blake Irvinkoja je od njega mlađa samo osam godina. Duo je tada viđen kako napušta jedan hotel u Zapadnom Hollywoodu, a zajedno su se pojavljivali još i 2016.

A sada smo ga mogli vidjeti i s trećom ljepoticom s kojom, izgleda, zaista ima nešto više. Riječ je o 19-godišnjoj Ameliji Hamlin s kojom su ga počeli povezivati još na rođendanskom partyju Kendall Jenner.

Sada su ih uslikali kako šetaju pješčanom plažom u Malibuu, a da su itekako bliski, odalo ih je grljenje. Kliknite OVDJE za njihove najnovije fotografije.Je li to prava ili ćemo Scotta svaki tjedan viđati s drugom, vrijeme će pokazati.