Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
PATE ZBOG RUSKOG REŽIMA

Ukrajinska pobjednica Eurosonga o agresiji: 'Svijet nas osjeća i pomoći će nam. Svi će djelovati kako bi zaustavili rat'

"Glavna stvar je unutarnji mir bez emocija i panike. Slava Ukrajini! Gospodine, usliši i primi moje molitve za Ukrajinu, mir i spokoj", napisala je pjevačica Ruslana

Image
Foto: Instagram
L.K./ 24.2.2022. u 15:15
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Pjevačica Ruslana Stepanivna Ližičko široj javnosti je poznata kao predstavnica Ukrajine koja je odnijela pobjedu na Eurosongu 2004. godine s pjesmom 'Wild Dances'. Pobjeda na spomenutom natjecateljskom festivalu donijela joj je slavu na europskoj razini, a time je dodatno učvrstila svoje ime na ukrajinskoj glazbenoj sceni. Ruslana je na svom službenom Instagram profilu objavila fotografiju u čijem je opisu napisala poruku koja se odnosi na ruski napad na njezinu rodnu Ukrajinu. 

"Došlo je to jutro. Trebamo skupiti snagu i shvatiti da je počeo rat protiv Ukrajine. Pouzdano znam da će svijet biti ujedinjen za Ukrajinu. Dugi niz godina smo radili na tome da suvremeni svijet odabere Ukrajinu kao zemlju koja je stoljećima patila od ruskog režima. Svijet nas osjeća i pomoći će nam. Svi će djelovati kako bi zaustavili rat. Sada je najvažnije znati jasne akcije teritorijalne lokalne obrane!", napisala je 48-godišnja pjevačica Ruslana Stepanivna Ližičko.

"Prijatelji, pišite privatno ili ovdje! Potrebne su pouzdane informacije! To je dragocjeno vrijeme jer postoji veza! Kad su bile najopasnije akcije tijekom Majdana, jedino što nam je pomoglo da se spasimo bila je koordinirana akcija, jasna podjela odgovornosti, i što je najvažnije, preuzimanje informacija iz službenih izvora ili očevidaca. Glavna stvar je unutarnji mir bez emocija i panike. Slava Ukrajini! Gospodine, usliši i primi moje molitve za Ukrajinu, mir i spokoj", zaključila je pjevačica Ruslana. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
L.K./ 24.2.2022. u 15:15
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
34-godišnja Viktorijina anđelica

Adam Levine i supruga u idiličnim odnosima i nakon skandala? U trudnoći joj je nanio svjetsku sramotu!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba