Ostalo

Ukrajinske zvijezde 'prolile' suze na društvenim mrežama: 'Kako je zastrašujuće probuditi se u novoj...

Brojne ukrajinske zvijezde poslale su apel Rusima da zaustave agresiju na njihovu zemlju

RTL.hr
24.02.2022 13:30

O kaosu u Ukrajini za koji nitko nije smatrao da bi se tako brzo mogao dogoditi na društvenim mrežama oglasile su se njihove brojne zvijezde. Svetlana Loboda , jedna od ukrajinskih najpoznatijih glazbenica i umjetnica napisala je sljedeće: "Srce mi se slama! Od petujutro sam u kontaktu s obitelji i meni bliskim ljudima. Pa kako je to moguće!Bože, zaustavi sve ovo, samo plačem". Inače, ona je Ukrajinu s pjesmom "Be my Valentine" predstavljala na Eurosongu 2009. godine i zauzela je dvanaesto mjesto.

Ukrajinska pop pjevačica, blogerica i modna dizajnerica Dorofeeva podijelila je fotografiju gdje plače, a njezin je istup na društvenim mrežama možda bio i najemotivniji od svih.

"Zastrašujuće! Kako je strašno probuditi se u novoj stvarnosti. Kako bolno. Nismo htjeli rat i nismo gapozvali u našu kuću! Želimo živjeti, voljeti i stvarati u miru! Ne treba nam rat! Nikad nisam dijelilapubliku na gradove i države, ali sada.. Nadam se da me čujete, Rusi, moja publika, prijatelji i obožavatelji?Zajedno možemo sve ovo zaustaviti!
I vjerujem da možemo!", napisala je i dodala kako zasad ostaje u Kijevu.

Poznata ukrajinska influencerica Sofia Stuzhuk također je poslala apel ruskim vlastima i objasnila kako je ona proživjela napad.

"Ne vjerujem da živimo u ovakvom vremenu. Mislila sam da su ta vremena gotova. A danas sam se probudila uz eksplozije", napisala je.