Play ponuda
Play ponuda
skoro je poginula

Uma Thurman objavila snimku nesreće sa snimanja filma 'Kill Bill': 'Sve su zataškali'

Nakon što je mjesecima davala naznake kako je i ona žrtva Harveyja Weinsteina, Uma Thurman je u subotu za New York Times to službeno potvrdila. Obrušila se tada i na Quentina Tarantina

Image
Foto: © Guliver Image/WENN.com
Tabloid.hr/ 6.2.2018. u 10:27
Play ponuda

Nakon što je u intervjuu za New York Times ispričala da je zamalo poginula na snimanju filma 'Kill Bill', Uma Thurman objavila je snimku te nesreće na Instagramu. 

Glumica je ispričala da ju je redatelj Quentin Tarantino natjerao da vozi neispravan automobil u sceni filma jer nije htio da prizor izvede kaskaderka. 

"Nakon izlaska iz bolnice nosila sam ovratnik, koljena su mi bila razbijena i imala sam kvrgu veličine jajeta na glavi", dodala je.

Image
Foto: © Guliver Image/WENN.com
Image
© Guliver Image/WENN.com

© Guliver Image/WENN.com

Na snimci koju je objavila Uma je izgubila kontrolu nad vozilom i zabila se u stablo. Nakon udarca ostala je ležati sve dok nisu došli članovi ekipe i izvukli je iz vozila. U prvi mah mislila je da je paralizirana, a nakon izlaska iz bolnice nosila je ovrtanik te dan danas pati od bolova u vratu i koljenima. 

Thurman je na Instagramu napisala da su "okolnosti događaja bile nemarne do razine zločina, ali ne vjeruje da je postojala zla namjera". 

"Quentin Tarantino žalio je te dan danas žali zbog svega. Dao mi ovu snimku godinama poslije nesreće kako bih ih objavila i raskrinkala, iako je pravdu za ovo nemoguće ostvariti. Dao mi je snimku svjestan da bi to moglo njemu naštetiti i ponosim se njegovom hrabrošću. No, zataškavanje ovog događaja je neprihvatljivo. A za to krivim Lawrencea Bendera, E. Bennetta Walsha i zloglasnog Harveyja Weinsteina. Oni su lagali, uništili dokaze i nastavili lagati o trajnoj šteti koju su prouzročili, a zatim su odlučili zataškati sve. To zataškavanje je zlonamjernom i trojac bi se trebao sramiti do kraja života", napisala je uz snimku. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Pročitajte još: 

--> Uma Thurman prekinula šutnju i obrušila se na Weinsteina i Tarantina 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Fatalna influencerica

Baka Prase zbog nje se povukao, prekid ga je jako pogodio: Tko je zapravo Anja Bla?

Play ponuda

Više s weba