Play ponuda
Play ponuda
Carré Sutton

Otkrila je jezive detalje: Umirovljena manekenka javno progovorila o seksualnom zlostavljanju

Carré Sutton tvrdi kako se iza vrata ove modne agencije kriju mračne tajne o kojima se nitko nikada nije usudio javno pričati

Image
Foto: Instagram
RTL.HR/ 8.9.2021. u 17:30
Play ponuda

Još jedan seks skandal trese svjetsko modno tržište. Ovaj put riječ je o prestižnoj modnoj agenciji Elite Model Agency koja se desetljećima unazad bavi otkrivanjem mladih modela koji se, zahvaljujući istoj, probijaju na svjetsku scenu. No, prije nekoliko dana javnost je šokirala ispovijest supermodela, 52-godišnje Carré Sutton koja je iznijela šokantne tvrdnje na račun spomenute modne kuće, piše Daily Mail. 

Image
Foto: www.profimedia.hr
Image
www.profimedia.hr

Spomenuta žena tvrdi kako se iza vrata ove modne agencije kriju mračne tajne o kojima se nitko nikada nije usudio javno pričati. Sve do sada. Nakon njezine izjave počelo se odmotavati klupko navodnih zločina koji su potresli svijet. No, o čemu je točno riječ?

Imala je samo 17 godina 

Umirovljeni top model na konferencije za medije u Parizu tvrdi kako ju je tadašnji predsjednik spomenute modne agencije, Gerald Marie seksualno zlostavljao dok je bila maloljetna. Rame uz rame uz nju je stala i kolegica Lesa Amoore koja, također tvrdi da je prije više od 20 godina bila zlostavljana.

''Tek sam započinjala svoju karijeru, a odmah sam bila zatočena. O Marieju sam ovisila za hranu, krov nad glavom i zaposlenje. Bilo mi je dano do znanja da moram trpjeti zlostavljanje ako želim nastaviti raditi", priznala je Sutton pa dodala:

Image
spora pravda

Optužba za seksualno zlostavljanje: Postupak protiv princa Andrewa mogao bi trajati 20 ili 30 godina

Image
spora pravda

Optužba za seksualno zlostavljanje: Postupak protiv princa Andrewa mogao bi trajati 20 ili 30 godina

''Za mene pravda nije samo vidjeti nekoga iza rešetaka. Jer mnogi su Geraldi u ovoj industriji. Za mene to sad znači vidjeti promjene u ovoj i dalje mahom nereguliranoj industriji'', rekla je vidno potresena Carre uz koju su stali brojni obožavatelji.

Strani mediji prenose kako je slučaj otišao u zastaru, a prema francuskom zakonu, navodnog zlostavljača više se ne može optužiti za spomenute zločine pa je umirovljena manekenka borbu nastavila na sudu u New Yorku.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Malala Yousafzai

Najmlađa nobelovka kojoj su talibani pucali u glavu zasjala na naslovnici britanskog Voguea

Play ponuda

Više s weba