Play ponuda
Play ponuda
obiteljska tragedija

Unuku Morgana Freemana nasmrt izbo njezin dečko: dok ju je ubijao, urlao je 'Izađite, vragovi'

Posvojena unuka glumca Morgana Freemana, E'Dena Hines, izbodena je nasmrt oko tri sata ujutro nasred ceste na Manhattanu

Image
Foto: Facebook
RTL/ 17.8.2015. u 8:37
Play ponuda

Ubio ju je njezin 30-godišnji dečko Lamar Davenport ispred stana u kojem su živjeli. 

Svjedoci su za New York Post ispričali da da je Davenport nad E'Denom provodio egzorcizam.  Točnije, bio je u ludilu vjerojatno potaknutim konzumiranjem droga.  

"Vragovi, izađite van! U ime Isusa Krista, naređujem vam da izađete van", vikao je dok je istovremeno zabijao nož u E'Denina prsa, ispričao je svjedok George Hudacko

Policija je izjavila da je Hines izbodena 16 puta. "Rodio se Isus Krist", urlao je Davenoport iznad njezina tijela. 

"Djevojka je vrištala. Ja sam nazvao policiju i hitnu pomoć, preklinjao sam ih da dođu", dodao je Hudacko. 

Davenport, koji je i ranije imao problema s drogama, odveden je na liječenje. Kad je policija stigla na mjesto zločina, on je još uvijek klečao nad E'Deninim tijelom i pravio poteze kao da je ubada iako u rukama nije držao ništa. 

Hines je unuka Freemanove prve supruge, Jeanette Adair Bradshaw, a iako mu nije bila biološka unuka, bili su jako bliski. Više puta se s njim pojavila na crvenom tepihu, a i sama se bavila glumom. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

"Svijet nikad neće upoznati njezin veliki talent i koliko je mogla dati. Njezini prijatelji i obitelj bili su sretni što su je mogli upoznati kao osobu i što je bila prisutna u njihovim životima. Njezina zvijezda nastavit će sjati u našim srcima, mislima i molitvama. Neka počiva u miru", poručio je medijima Freeman.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Vladar plesnog podija

Pogledajte kako se princ Harry 'razbacivao' na Hvaru

Play ponuda

Više s weba