Ostalo

Unuku Morgana Freemana nasmrt izbo njezin dečko: dok ju je ubijao, urlao je 'Izađite, vragovi'

Posvojena unuka glumca Morgana Freemana, E'Dena Hines, izbodena je nasmrt oko tri sata ujutro nasred ceste na Manhattanu

RTL
17.08.2015 08:37

Ubio ju je njezin30-godišnjidečko LamarDavenport ispred stana u kojem su živjeli.

Svjedoci su za New York Post ispričali da da je Davenport nad E'Denom provodio egzorcizam.Točnije, bio je u ludiluvjerojatno potaknutimkonzumiranjem droga.

"Vragovi, izađite van! U ime Isusa Krista, naređujem vam da izađete van", vikao je dok je istovremeno zabijao nož u E'Denina prsa, ispričao je svjedok George Hudacko .

Policija je izjavila da je Hines izbodena 16 puta."Rodio se Isus Krist", urlao je Davenoportiznad njezina tijela.

"Djevojka je vrištala. Ja sam nazvao policiju i hitnu pomoć, preklinjao sam ih da dođu", dodao je Hudacko.

Davenport, koji je i ranije imao problema s drogama, odveden je na liječenje. Kad je policija stigla na mjesto zločina, onje još uvijek klečao nad E'Deninim tijelom i pravio poteze kao da je ubada iako u rukama nije držao ništa.

Hines je unuka Freemanove prve supruge, Jeanette Adair Bradshaw, a iako mu nije bila biološka unuka, bili su jako bliski. Više puta se s njim pojavila na crvenomtepihu, a i sama se bavila glumom.

"Svijet nikad neće upoznati njezin veliki talent i koliko je mogla dati. Njezini prijatelji i obitelj bili su sretni što su je mogli upoznati kao osobu i što je bila prisutna u njihovim životima.Njezina zvijezda nastavit će sjati u našim srcima, mislima i molitvama. Neka počiva u miru", poručio je medijima Freeman.