Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
ZASTRAŠUJUĆE DOBRO

Uoči Noći vještica prisjetili smo se najupečatljivijih izdanja Heidi Klum! Pazi na svaki detalj, masku priprema godinu dana

Svatko ima najdraži kostim Heidi Klum, a mi smo ih izdvojili nekoliko. Možda vam ovo posloži kao ideja za nadolazeću Noć vještica

Image
RTL.hr/ 15.10.2022. u 8:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Dan nakon Noći vještica već počnem razmišljati što ću biti sljedeće godine. Ne znam zašto, ali Noć vještica mi je jako zabavna noć", izjavila je prije nekoliko godina Heidi Klum, inače kraljica ovog američkog izvoznog proizvoda, zvijezda koja baš svake godine oduševi svojom ludom maskom. Prije pandemije organizacija Halloween partyja bila joj je pod normalno, a brojni su priželjkivali njezine pozivnice. Kako nam se bliži dan kada se možemo maskirati u koga god želimo, odlučili smo se prisjetiti najupečatljivijih izdanja ove kreativke koja za svoju masku angažira tim od desetak ljudi. Kod šminkera i frizera zna provesti i do dvanaest sati, ali trud nikada nije uzaludan. Heidi se proteklih godina maskirala u doslovno sve - od transvestita, preko sablasne jabuke iz Rajskog vrta, opasne žene-mačke, Hindu božice uništenja, gorile, Jessice Rabbit, Shreka i Fione, pa sve do izvanzemaljskog 'Transformera' i zastrašujuće starice.

"Moj prvi Halloween party počeo je 2000. Mislila sam da neko treba organizirati veliki party za Noć vještica pa sam ga ja napravila. S obzirom na to da sam Njemica, mislila sam da bi kostim s tradicionalnom haljinom u patentnoj koži s pletenicama bio zabavan kostim", napisala je glumica uz objavu svog prvog kostima iz 2000. godine. Dalje je sve povijest, a evo njezinih najboljih izdanja!

Jessica Rabbit

Prije sedam godina, Heidi Klum bila je seksipilna Jessica Rabbit, imaginarni lik iz američke film noir komedije iz 1988. godine pod nazivom "Who Framed Roger Rabbit". Za potrebe tog lika nije morala samo mijenjati lice, već i cijelu figuru pa je tako na sebe stavljala sintetičku guzicu, sise i usnice. "Osjećam se jako seksi kao ona", izjavila je tada.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/4f05e33e-4bbd-11ed-802e-6e58687cbc3d/original

Izvor: Profimedia

Fiona Shrek

Ne samo da se transformirala u Fionu, već je Fiona, baš kao i u animiranom filmu, dobila svoga Shreka. U masci nježnog ogra bio je njezin suprug Tom Kaulitz. Heidi i Tom svoje su maske pokazali na tradicionalnoj zabavi povodom Noći vještica u New Yorku, kamo su stigli u replici kočije iz crtanog filma, a sa sobom su doveli i "malenog Shreka" u kolicima. Bili su definitivno najorginalnije maske večeri.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/534d67be-4bbd-11ed-bd2a-8667dbc9ffda/original

Izvor: Profimedia

Ljudsko tijelo

Ljudsko tijelo s odstranjenom kožom. I ovako zvuči jezivo, a Heidi je to toliko realno prikazala da joj vjerojatno te večeri nitko nije želio prići. Na vlastiti party stigla je u bolesničkoj postelji, a oko nje su bili liječnici. "Nisam mrtva, ovo je samo moje tijelo s otrgnutim prvim slojem kože. Kao da sam gola", rekla je tada.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/4e684a8e-4bbd-11ed-ae66-6e58687cbc3d/original

Izvor: Profimedia

Majmun

U većini masaka nikada ne biste rekli da je riječ o Heidi, a na ovoj pogotovo. Na sebe je navukla kompletno odijelo majmuna, koje je rađeno samo za nju. Bilo je to 2011. godine. "Toliko je nevjerojatno koliko umjetnici oko mene daju truda u sve ovo", rekla je kada je u New York dolazila na Halloween party. Tada je stigla s bivšim suprugom Sealom, koji je zbog nje također zavolio maskiranje. Zanimljivo, u ovom je slučaju baš apsolutno sve odigrala šminka.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/4fba0a6c-4bbd-11ed-96bc-2661ccc9a768/original

Izvor: Profimedia

Starica

U staroj "Rolls Royce" limuzini pristigla je Heidi 2013. godine na party, a iz automobila je izašla - starica. Nakon te maske znamo kako će Heidi izgledati u poznijim godinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/93709630-4bc3-11ed-bdee-4aa597535b6f/original

Izvor: Profimedia

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Preljub u pitanju

Prevario fatalnu Dilletu? Can Yaman i Demet u isto su vrijeme prekinuli s partnerima – slučajnost ili?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba