Play ponuda
Play ponuda
NOVA MODNA ZVIJEZDA

Upoznajte buduću inženjerku koja osvaja modne piste!

Hrvatska se odnedavno može pohvaliti još jednom ljepoticom koja postiže uspjehe u svijetu visoke mode. Ona je Petra Vujević, sasvim posebna manekenka koja želi postati inženjerka elektrotehnike, a dok ne ostvari svoj cilj, oduševljava modne kreatore i penje se prema samom vrhu svjetske modne scene.

RTL/ 16.10.2012. u 18:25
Play ponuda

Petra Vujević preko noći je postala je zvijezda portala CNN-a. Od mnoštva djevojaka iz cijelog svijeta upravo su ovu manekenku izabrali novinari kako bi je pratili jedan dan na New York Fashion Weeku.

"Zvali su Midiken, moju agenciju i tako da su tamo pratili. Nakon New Yorka sam išla u Paris, a tamo je specifično tržište. Možete dugo dolaziti, pa tek dobiti posao kasnije", kazala je 20-godišnja Petra.

Od jedne samozatajne kvartovske cure, Petra je preko noći ušla u svjetske modne krugove i time otvorila vrata za neke nove životne prilike.

Iako u prvi mah izgleda bajkovit, u modnom svijetu se radi bez prestanka. Želi li uspjeti mora otići na sve castinge koje joj agencija odredi.

"Znam ići spavati u 10 navečer, a dižem se u osam pa cijeli dan trčim po gradu", pojadala se manekenka.

Kad uhvati malo vremena, Petra ipak pobjegne modnim agentima iz vidokruga, te si priušti koji izlazak.

"Zna biti super izlazaka, klubovi, tulum na krovu i tako", izjavila je i dodala kako joj nedostaje obitelj i prijatelji.

A upravo su joj oni najveća potpora. Dečko je strpljivo čeka s dalekih putovanja, a obitelj križa ispite na Fakultetu elektrotehnike i računarstva.

"Zamrznula sam jednu godinu, ali sad to želim završiti. Ne želim se odreći ničega", dodala je i priznala kako joj je san nositi Chanelovu reviju.

Buduća inženjerka u kostimu s potpisom Chanel. U najmanju ruku neobičan životopis!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ODUŠEVIO SVE

Damir Kedžo pomeo konkurenciju i pobijedio u ruskom talent showu!

Play ponuda

Više s weba