Play ponuda
Play ponuda
imaju savršenu formulu

Upoznajte dame sa scene kojima godine ne oduzimaju ljepotu

Ako su tridesete nove dvadesete, onda su četrdesete nove tridesete i tako redom. Uvjeravamo se, možda i samozavaravamo, ali ako je suditi po damama iz naše sljedeće priče, u ovim tezama itekako ima istine. Sve one prešle su pedesetu, a na njihovu bi im izgledu i mladolikosti mogle pozavidjeti i znatno mlađe kolegice.

RTL/ 11.2.2015. u 18:14
Play ponuda

Tina Turner ne stari! Istina, rock baka je znala oscilirati u kilogramima, ali prema njezinu današnjem izgledu i energiji, nikada ne bismo rekli da će ova gospođa uskoro zapuhati u 75 svjećica. A tek da je Monica Bellucci zakoračila u pedeset i prvu?

Zvončica Vucković najstarija je hrvatska manekenka. Ona je ponosna na svojih 57 godina, od čega je više od 40 provela na pisti, ali i na to da već dvadeset godina stane u iste hlače.

"Dojadilo mi se farbati, shvatila sam da mi sijeda kosa bolje stoji,. To je drugačije, moj zaštitini znak, s tim sam se probila na svjestko i europsko tržište", kaže Zvončica. 

"Ako bi mi krenuli secirati njezin izgled, onda bi našli nedostataka. Ali u paketu ona izgleda odlično jer ima seksipil koji je vjerojatno imala i prije. Primjer je dostojanstvenog starenja, odlično izgleda", komentira maksilofacijalni kirurg Aleksandar Milenović.

Modna menadžerica Tihana Harapih Zalepugin ipak boji kosu. Međutim, uz njenu besprijekornu liniju, savršen stil i vedar duh, nitko ne bi rekao da je Tihana zakoračila u sedmo desetljeće.

"Ja živim sama sa sobom, rastem sama sa sobom. Ne trudim se ni u čemu posebno, osim što si ne dopuštam da nabacim previše kilograma. Kad dobijem dva, onda ne mogu stati u određene hlače ili šos, onda kažem stop", otkrila je Tihana.

Vagu svakodnevno provjeravaju Madonna i Sharon Stone, ali i Meryl Streep, koja u šezdesetima pleše kao djevojčica. Sve one vremenu prkose jer se pravilno hrane i puno vježbaju, ali i ne strahuju od kirurškog noža.

"Prvenstveno su to dobrostojeće dame. Imaju dovoljno novaca, ako su još imale dosta sreće da odaberu dobrog doktora koji će im omogućiti da dostojno stare, a s druge strane ih malo poboljšaju. Onda su dobile dobar rezultat", rekao je Milenović. 

Vrijeme radi i za Anu Sasso, koja i danas, trideset godina poslije, podsjeća na djevojku iz kultne reklame. 

"Ništa se ne može postići, pogotovo takav izgled, bez fizičkih aktivnosti. Moramo biti svjesni da uz tu fizičku aktivnost dolazi zdrav život, prvenstveno kroz zdravu prehranu. Prehrana je odigrala veliku ulogu u izgledu tih žena", kaže osobni trener Leon Brekalo.

I koliko god to zvučalo nevjerojatno, svaka se žena može malo pomladiti. I to ne samo dobrom šminkom i skupocjenim kremicama.

Bitku s vremenom dobit će i one žene koje žive zdravo, ne piju alkohol i ne puše. Zvončica ima još jedan savjet, nemojte se živcirati i družite se s mlađima!

"Družim se s mladim ljudima. Ta njihova živost, izlasci, ja ne pijem, dođem do kraja većeri i dobro sam raspoložena, odem spavati a sutra nema glavobolja", ispričala je Zvončica svoju formulu.

U vremenu su se zaustavile i Ksenija Pajić, Ankica Dobrić, Jadranka Sloković i Josipa Lisac, koja zbog osebujnog stila ne izgleda kao da je zakoračila u sedamsedete. Staračke pjege i bore nije lako skriti, ali sve ih može zasjeniti osmijeh, koji baš svaku ženu može učiniti ljepšom i znatno mlađom!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
SLATKO IŠČEKIVANJE

Katarina Rautek ekskluzivno otkrila detalje nove veze!

Play ponuda

Više s weba