Ostalo

Upoznajte ljepše polovice 'Vatrenih'!

Koga to ljube naši nogometni reprezenativci? Na to vam pitanje danas odgovara naša Ida Balen. Osim što će vas upoznati s, recimo to tako, ljepšom stranom naše repke, otkrit će vam i koja je od njih šefica u braku ili u vezi i jesu li vatrene kao i njihovi muškarci.

RTL
28.05.2014 17:40

Evo naših uzdanica uoči puta na terene Brazila. Vrijedni, ambiciozni, uspješni. Odabrani vatreni momci koji su i sami bili i jesu u prilici birati - žene koje će ih kroz život pratiti.

Dok su oni trčali za loptom, mnoge su trčale za njima, a one prave sada su uz njih. Iza svakog uspješnog muškarca stoji, kažu, žena. Iza uspješnog nogometaša - opet žena.

"Kao i u svakoj ženskoj reprezentaciji postoje žene koje određuju karijere svojih muškaraca, odnosno nogometaša, i oni koji, čiji muževi ipak samostalno određuju svoje karijere", kazao je novinar Dean Sinovčić .

Primjer broj 1 - Natalie Olić - supruga Ivice Olića .

"On je već u karijeri imao nekoliko puta ponude i iz Italije i iz Engleske, a svojedobno se već rukovao s Upravom Juventusa i rekao "to je to, ja odlazim u Juventus", međutim, njegova supruga je htjela da ostane u Njemačkoj i onda su ondje i ostali", kazao je Sinovčić.

Nedavno je imao i ponudu od Stoke Citya koju nije potpisao.

Malo tko ćeNatalie na ulici prepoznati jer se ne ističe. Ona je igrač iz pozadine. A dobar ili loš - u to ne ulazimo. No, činjenica je da ljubav između nje i Ivice traje i traje, te da u svakom trenutku s pažnjom brine o njihovo troje djece.

Anica Kovač je prva među lijepima, njezin je šogor prvi među našim nogometašima, a suprug njegova desna ruka.

"Možda svojedobno sada pomoćni trener Robert Kovač, dosta je Anica Martinović utjecala na njegovu karijeru, ali ne možemo ništa zamjeriti, te karijere su bile uspješne. Prema tome što god da su one rekle na kraju je sve to ispalo dobro", rekao je Sinovčić.

Ivana Gugić je zjenica oka Domagoja Vide .

Njena želja je da gradi svoju karijeru i da bude jednako uspješna u svom poslu, kao njezin Domagoj u nogometu.

"Malo je teže definirati uspjeh ako ste manekenka. Što je uspjeh u manekenskom svijetu. U nogometnom svijetu je to jasno. Visina ugovora, dužina ugovora, klub u kojem igrate. U manekenskom svijetu danas jeste, sutra niste", istaknuo je Sinovčić.

Ali u glumačkom svijetu sve se bilježi i traje, poput poljupca koji se više ne događa samo iza kulisa. Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić kao momak i djevojka - ravnopravna veza.

"Zapravo to mene ne čudi. Recimo, ja sam razgovarao s Nikom u Londonu i on je meni rekao da je on veliki ljubitelj filma i kazališta. On kaže, ja sam čekao slobodan dan da sjednem u auto, sat i pol vremena do Londona zbog kazališnih i filmskih premijera, prema tome nije to sad nekakav umjetan spoj", otkrio je Sinovčić.

Sa svojom suprugom Stipe Pletikosa je blizak prvi na liniji obrane, kojem se od jedne žene nije padalo na pamet braniti.

"Recimo, Stipe Pletikosa ima zaista jedan predivan brak sa svojom suprugom, i bez obzira što je on jedan veći dio karijere bio u istočnoj Eurpi, a malo u zapadnoj, odnosno u Londonu, ipak su oni sretni, veseli i zadovoljni", prokomentirao je Sinovčić.

Lijepe, vjerne i snažne. Žene koje drže sva četiri zida kuće i daljinski u ruci. Supruga Luke Modrića njegova je najbolja analitičarka. Navodno snima svaku utakmicu, kako bi Luka kasnije mogao ispraviti, u njegovom slučaju, rijetku grešku. A žene ispravljaju i zavrzlame vezane uz ugovore. kao primjerice supruga našeg Eduarda .

"Kako da promijene ugovor koji on ima s Mamićem, po kojem mu je ostao, Eduardo da Silva Mamiću ogromne novce", kazao je Sinovčić.

A već je sve što si je zacrtao do upoznavanja Franke Batelić napravio Vedran Ćorluka .

Baš kao kod Darija Srne i Mirele Forić , koji ulaze u, od spominjnja otrcanu statistiku, o ljubavi između nogometaša i manekenke.

Ali generalni zaključak, koji slobodno možemo donijeti jest da, ako i nemamo najbolju nogometnu reprezentaciju, onda sigurno možemo napraviti najljepšu žensku prezentaciju.

Na koji god način one su se istaknule i iz misli svojih muževa izbrisale čitavo more ženske požude koje je na terene godinama izbacilvalo razne ribe. A te su se ribe na tribinima osjećale baš kao na suhom, jer mnoge od njih nije zanimalo koliko je težak dribling igrač izveo, već je li mu novčanik dovoljno težak. Selekcija je napravljena, ostale su one prave koje zaslužuju ostati, a mi ćemo se za par godina opet zabavljati.

"Dakle, kad ova generacija za jedno dvije do tri godine ode sa scene i dođe potpuno nova generacija, e onda ćete vidjeti pi*vajza", zaključio je Sinovčić.