Ostalo

Upoznajte najskandalozniju srpsku pjevačicu!

Maja Nikolić jedna je od onih zvijezdi stvorenih za medije. Ona pjeva, ali srpske medije oduvijek je više zanimao njezin privatni život u kojem doista ima svega - od bivšeg, navodno kriminalnog supruga do sudskih sporova. Iako srpske medije često izbjegava, nama je ispričala baš sve.

RTL
18.02.2014 18:04

Da je Hrvatskoj jedna Maja Nikolić , mediji bi se imali čime baviti svaki dan. Ovako se ovom pjevačicom iz Niša zabavlja samo njezina Srbija, koja za Maju već dugo ima nadimak - dežurna svađalica!

"Ne znam što me nije pogodilo što je iznensno o meni u javnosti. Ali imam pravo na svoju stranu priče jer imam pravo na riječ i, hvala bogu, trajem već 22 godine i imam 180 snimljenih pesama", kazala je Maja Nikolić.

Pred naše je kamere sjela kako bi ispričala svoju verziju priče. I to one priče koja već mjesecima golica maštu naših susjeda. Maja je, naime, nedavno izišla iz jedne strastvene veze. Kasnije se čak javno jadala kako je ostala trudna s čovjekom za kojeg je tek nedavno doznala da je, navodno, ozbiljan kriminalac.

"Nisam rekla da ću abrotirati, ali sam rekla da je ponižavajće imati dijete s narko dilerom. To je ponižavajuće da ostanete s trudnim s nekim koga volite i trebate se vjenčati i saznate da je to osoba koja je baš ozbiljni poljoprivrednik koji uzgaja marihuanu", izjavila je.

"Toliko je toga bilo. Ona je bila u realitijima. Svega i svačega je bilo - svađa, skandala, ružnih riječi. Evo, ovaj posljednji sada za njenog bivšeg zaručnika - je li trudna, nije, oduzimaju dijete. Mislim da bi se mogao napravi jedan fenomenalan film, ako bi se pravio po njoj", istaknuo je novinar Goran Doljančević.

Poljoprivrednik i pjevačica sada se navlače po sudovima i medijima. On joj je uzvratio optužbama za bavljenje prostitucijom i u javnost, tvrdi Maja, plasirao njezine topless fotografije.

"Ja se svog nagog tijela ne stidim. Ja sam žena koja ima 39 godina, dojila sam dvoje dece i milo mi je da su supeli da zovu sve poliklinike i plastičare. I nisu mogli da me pljunu da imam silikone", dodala je Maja.

To su trebale biti njihove intimne fotografije. Osim toga, tvrdi Maja, da joj je to bio cilj, svoju bi golotinju javnosti plasirala - u vlastitoj režiji.

"Odbila sam Playboy . Imala sam jako dobru ponudu, čak i auto, televizor i još malo para. Da sam htjela to unovčiti, mogla sam", kazala je.

Svojeg je bivšeg zaručnika, povrijeđena Maja i zbog ovoga odlučila prijaviti božici pravde.

"Mislim da sam Kalimero što se tiče svog života. Uvijek sam bila na strani manjih i borila se za pravdu. Kad znam da sam u prvu, onda sam u stanju na sva zvona oglasiti se i ići do kraja da bih konačno Alena Savića i Katarina Ješić vidjela u zatvoru", naglasila je pjevačica.

Maja za sebe tvrdi da je velika vjernica pa su je gole fotografije i optužbe za prostituciju silno uzrujale.

"Mislim da je svaki čovjek od nas vjernik. I svima nam puno znači. To je dio naše ličnosti", rekla je.

"Što se tiče vokalno, daleko je iznad nekih koji su puno veće zvijezde od nje. Ali po temperamentu i skandalima - teško se može s bilo kim usporediti", tvrdi Doljančević.

To što jedna od najpoznatijih srpskih pjevačica dosta vremena provodi na sudu, ne znači da ne prati što se događa oko nje. Za veliki beogradski debakl Doris Dragović, smatra Maja, kriva je sama Doris.

"Doris Dragović nije smjela sebi napraviti takav gaf. To je greška. Ona je zavorila sva vrata u Srbiji. Ne vjerujem da će sad moći napuni lutkarsko kazalište. Ja se izvinjavam jer sam Doris voljela i poštovala što se tiče pjesama", komentirala je Maja.

Od hrvatskih izvođača najviše cijeni Ninu Badrić i, naravno, Kraljicu estrade.

"Srbi su Severinu prihvatili kao Srpkinuju, srpsku snajku, moram vam to priznati", kazala je.

Budući da je kao uspješna pjevačica, ali i velika svađalica, Maja gostovala u većini srpskih realitija. Imala je tu čast upoznati, družiti se i sukobljavati s našom Avom Karabatić.

"Ona je lijepa iskrena i voljela bih da uspije u životu. Nije talentirana za pjevanje, ali jest za glumu i zgodna je", rekla je.

Maja svoju glazbenu karijeru uspješno gura već 22 godine. To što se okušala u svemu i svačemu: zabavnjacima, rocku i turbofolku - ionako nije toliko bitno. Bitno je samo da ne prođe niti jedan dan bez neke nove ekskluzivne vijesti o ovoj osebujnoj srpskoj pjevačici.