Play ponuda
Play ponuda
POVRATAK NA MALE EKRANE

Upoznajte novo pojačanje 'Ruže vjetrova'

Odlazimo u Split, u kojem su se ovih dana spojile prave ženske snage. U glazbeni projekt Arijane Čuline ušla je, naime, Nataša Bebić, takozvana splitska kraljica aerobika, i dala nam povod za priču u kojoj se miješaju kabare, kazalište i neuništivi splitski humor.

RTL/ 13.1.2013. u 18:30
Play ponuda

Arijana Čulina novo je pojačanje Ruži vjetrova, a Nataša Bebić novo pojačanje cabaretu Goge Bjondine. Nije vam jasno? Hajdemo po redu! Nakon sedam godina stanke splitska glumica vraća se na male ekrane, i to u RTL-ovoj hit seriji.

Iako joj je humor zaštitni znak, dobro se snašla i u ulozi zle Dunje. Publika joj, nada se, neće zamjeriti, pogotovo kad čuju kakav vojnički tempo vlada na setu.

A iza kamera je prava obiteljska atmosfera. Neka prijateljstva sežu u davne dane početaka  glumačke karijere,a s nekim je kolegama, poput Stojana Matavulja, prijateljstvo preraslo u poslovnu suradnju. Bluz Guz Stand Up Cabare za umrit od smija satiričan je komentar aktualne društveno političke situacije. Najnoviji projekt, u kojem je snage udružila snage s Mirellom Mejić,  su kazališne večeri francuskih šansona, još jedan cabare koji će uskoro dobiti osebujno pojačanje.

Više pogledajte u prilogu.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
OBJASNILA SPORNE FOTKE

Stanija ismijavala Severinin pornić

Play ponuda

Više s weba