Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
spremna pokoriti svijet

Upoznajte novu hrvatsku ljepoticu!

Kažu da je Hrvatska zemlja s najviše poznatih osoba, ali unatoč viškovima, na scenu stalno dolaze neka nova lica. Danas vam predstavljamo novu Miss Universe Hrvatske, mladu Elizabetu Burg, kojoj mnogi predviđaju uspješnu svjetsku karijeru.

RTL/ 12.4.2012. u 18:15
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nakon Rajne Raguž i Aleksandre Grdić, Slavonci se ponose još jednom ljepoticom. Ovoga puta ne radi se o Miss Hrvatske, nego o Miss Universe. Elizabeta Burg nova je Miss Universe Hrvatske, a to može zahvaliti svojoj upornoj sestri.

"Manekenstvom sam se počela baviti jer mi je sestra već duže godina u tom poslu tako da sam se na njen nagovor prijavila. Nisam bila samouvjerena jer je konkurencija bila zaista velika, cure su bile predivne. Ali bila sam opuštena jer znam da kad izgledam opušteno, izgledam najbolje", prepričala je Elizabeta.

Osamnaestogodišnja maturantica srednje veterinarske škole donedavno se bolje snalazila među životinjama nego večernjim haljinama. Stvari se mijenjaju svjetlosnom brzinom, no prije nego spakira kufere za Filipine treba se pobrinuti za školu i obiteljske obaveze.

Kako kaže, treme nema, a dok ne počne razmišljati hoće li se, ako pobijedi, boriti za mir u svijetu ili ipak nešto drugo, vrijeme provodi u opasnim pripremama i priželjkivanju finala.

"Moram pripremiti nacionalni kostim, moram raditi na usavršavanju tijela, na usavršavanju jezika da mogu bolje komunicirati s djevojkama. Ne očekujem puno, ali mislim da mi je sama po sebi otvorila puno mogućnosti i da ću se i dalje nastavit bavit manekenstvom i nakon predaje krune. Ali nadam se u inozemstvu", priznala je.

Izbor ljepote na svjetskoj razini sigurno može dobro iskoristiti, a da se nju pita, mentorica bi joj bila samo jedna.

"Adriana Lima, ona je po meni najljepša žena na svijetu", otkrila je svog idola.

Povijest je pokazala da naše missice u bijelom svijetu i nisu neki hit, ali ako će u žiriju sjediti uglavnom frajeri, teško će tko odoljeti Elizabetinom licu.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
ZVUČI ČUDNO, ALI...

Riješen misterij: Jesu li glumice Jana Bjelica i Marta Bjelica iz serije "Močvara" sestre?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba