Ostalo

Upoznajte novu zvijezdu estradnog neba

Maha je uzela medijska gužva ispred splitske bolnice, u kojoj je Severina u ponedjeljak rodila sina Aleksandra. Iako ima tek jedan dan, mali nasljednik već je dobio nadimak Sale Nacionale, a čestitke mu stižu sa svih strana.

RTL
22.02.2012 18:37

Severina je rodila, ali i pala u drugi plan. Nova zvijezda estradnog neba je Sale Nacionale.
52 centimetra dug i tri tisuće i kusur grama težak prvi sin pop zvijezde nova je faca. Da
se Beyonce i Jay Z prvi nisu sjetili od bebinog plača napraviti hit, mogao je bez problema Aleksandar sa svega dva dana pokoriti domaće top ljestvice.

Aleksandar je, priča se, pljunuta mama, imaju isto čelo. Ne sumnjamo da će šarm i nos za biznis pokupiti od tate, a kombinacija gena estradne zvijezde i uspješnog poduzetnika obećava i luksuzan život pun uzbuđenja, paparazza i skupih stvari. Odavno se šuška da Milan svojoj dragoj namjerava kupiti restoran u Beogradu kojeg ona toliko voli, pa možemo samo nagađati kakve će darove za prvi rođendan dobiti mali Sale Nacionale.

Aleksandru čini se ništa neće nedostajati. Zbroj nekretnina i pokretnina slavnog para je u, najmanju ruku, impresivan. Stanovi u Srbiji, Rusiji, Americi i na Cipru, vile s bazenima, privatni avion, jahta i automobili. Šlag na torti je rudnik zlata i bakra u Kazahstanu.

Ipak, zna Milan da mali znakovi pažnje najviše znače. Svakoga dana u posjet dragoj nosi domaći ručak, a u jednoj splitskoj cvjećarnici često kupuje bukete za svoju dragu.

Nakon poroda carskim rezom mame ostaju u bolnici oko tjedan dana, pa dok mu draga ne napusti Firule, Milan ima dovoljno vremena da slavlje.