Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
poslovni čovjek

Upoznajte prinčevog ujaka: Bradonja koji mami uzdahe!

James Middleton je 27-godišnjak koji je smatran jednim od najuspješnijih mladih direktora ispod 30 godina u Velikoj Britaniji.

Image
Foto: Anthony Devlin/Press Association/PIXSELL
RTL/ 30.1.2015. u 13:35
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Dok sestre Middleton već nekoliko godina plijene pažnju britanske, ali i svjetske javnosti, u fokus je konačno došao i njihov brat - James Middleton. Stoga, pozivamo vas da upoznate mlađeg brata Vojvotkinje od Cambridgea!

James je 27-godišnjak koji je smatran jednim od najuspješnijih mladih direktora ispod 30 godina u Velikoj Britaniji! On je jedan od osnivača tvrtke Boomf, koja svim korisnicima Instagrama omogućava da isprintaju svoje slike na sljezovim kolačićima. 

U intervjuu za digitalni magazin The Young Director istaknuo je kako ga frustrira što se njegov rad promatra isključivo kroz prizmu njegove povezanosti s kraljevskom obitelji.

"Naporno radim, uostalom kao i svaki čovjek koji se bavi privatnim poduzetništvom, ali ne percipira me se kao Jamesa Middletona, biznismena, već samo kao brata Kate Middleton, članice kraljevske obitelji. To je ponekad frustrirajuće", izjavio je Middleton.

Mlađi brat Vojvotkinje od Cambridgea odustao je od studiranja zbog disleksije, ali nije dopustio da ga to obeshrabri u ostvarivanju vlastitih snova. Štoviše, Jamse je svoje nedostatke pretvorio u prednosti i postao uspješan poslovni čovjek. 

Obožava seriju Family guy, a ukoliko ga netko bude htio ekranizirati, želio bi da to bude Leo DiCaprio.


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
HOĆE LI IPAK IMATI SRETAN KRAJ?

Strašna životna priča: Eminemova bivša supruga hitno hospitalizirana, ovo je treći put da je pokušala istu stvar

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba