Ostalo

Upoznali se na spoju na slijepo, a danas su sinonim za idiličan obiteljski život: Brazilska seks bomba...

Manekenka i igrač američkog nogometa danas čine jedan od najljepših parova celebrity svijeta

Tabloid.hr
13.04.2020 11:36

Jedna od najpopularnijih manekenki današnjice, Gisele Bundchen , Uskrs je provela sa svojom obitelji u sunčanojTampina Floridi gdjese nedavno preselila. U posljednje smo vrijeme mogli vidjeti brojne paparazzi fotke na kojima je Gisele sa suprugom Tomom Bradyjem trčkarala po plaži, a sada su zajedno s djecom pozirali na zalasku.

Oboje su na svojim profilimaobjavili fotke sa zajedničkim desetogodišnjim sinom Benjaminom i sedmogodišnjom Vivian te Bradyjevim sinom Johnom kojeg je dobio s glumicom Bridget Moynahan.

"Sretan Uskrs od naše obitelji vašoj. Nadam se da nasznačenje ovog dana kao obnove i ponovnog rođenja može napraviti suosjećajnijima. Neka svaki dan budemo najbolje verzije sebe. Želim vam dan ispunjen ljubavlju", napisala je brazilska manekenka.

Gisele Bundchen i Tom Bradyjedan su od najljepših celebrity parova .Slavni brazilski top-model u sportašu je pronašla utjehu nakon ljubavnog brodoloma s Leonardom DiCaprijem , danas imaju dvoje djece te izgledaju sretno kao i prvog dana.Upoznali su se uprosincu 2006.na slijepom spoju kojeg je dogovorio njihov zajednički prijatelj. U veljači 2009. godine bili su vjenčani.

Iako mnogi misle da je njihov brak sinonim idile, nije oduvijek bilo tako, a to je priznao i sam Tom u jednom od intervjua. "Prije nekoliko godina Gisele je mislila kako se ne trudim biti dio naše obitelji. Osjećala se kao da sam cijelu sezonu posvećen samo sportskoj karijeri, a ona se mora brinuti za kuću i djecu. Kad ne bi bila sezona, bio sam posvećen drugim poslovima, a ona se samo pitala kad ću odvesti djecu u školu ili sudjelovati u tim obavezama na bilo koji drugi način", rekaoje Tom.

No, čini se da su danas riješili sve probleme jer izgledaju sretnije nego ikada .