Ostalo

Upoznali su se dok je radila na šanku: Nakon 21 godine braka, razvodi se od 33 godine starijeg moćnog...

"Poslije duljeg razmišljanja, odlučila sam okončati brak s Tomom. Gajim veliku ljubav i poštovanje prema njemu i godinama koje smo zajedno izgradili", objavila je Erika, a izgleda da se bivši par rastavlja u mirnim odnosima.

Tabloid.hr
06.11.2020 21:45

Mlada kantautorica Erika Jayne i poznati odvjetnikThomas Girardi razvode se nakon 21 godine braka.

"Poslije duljeg razmišljanja, odlučila sam okončati brak s Tomom. Gajim veliku ljubav i poštovanje prema njemu i godinama koje smo zajedno izgradili", objavila je Erika, a izgleda da se bivši par rastavlja u mirnim okolnostima .

Vjenčali su se 1999. nakon što su se upoznali u jednom kafiću u Hollywoodu. Ona je radila kao konobarica, a Thomas je bio njezin čest gost. Jednom je priznala kako mu je tek nakon godinu dana, jedne noći odlučila dati broj telefona.

Također, prije tri je godine otvoreno rekla kako nisu potpisali predbračni ugovor . "Udana sam za vrlo moćnog odvjetnika. Predbračni ugovor mu ne bio stao na put, svakako bi bilo sve po njegovom. Pokidao bi taj papir na komadiće za dvije sekunde", rekla je.

Erika

(FOTO: www.profimedia.hr)

Ono s čime se nosi kroz cijeli svoj brak jesu negativni komentari zbog 33 godine razlike između Thomasa i nje. "S tim sam se vječno nosila. Mlada žena koja se udala za bogatog, starijeg muškarca. Umorna sam od opravdanja za svoj 20-godišnji brak.Idi, ostvari tako dug brak, pa dođi i razgovaraj sa mnom", rekla je prošle godine.

Ovu pjevačicučesto su pitali i okakav je seksualni život sTomom, s obzirom na to da je već u nekim godinama.

"Tom je 33 godina stariji od mene. Uvijek je to bila velika stvar za sve osim za nas. Sve što neki par zaista treba imati je ista životna filozofija . Ako stvari vidite na isti način, onda godine, vjera, rasa - ništa od toga nije važno. Ja sam bila žedna znanja, a Tom je imao obilje. On je sjajan mentor, sjajan učitelj i netko kome se zaista divim. Takve stvari su moćan afrodizijak", napisala je u svojoj knjizi.