Ostalo

Upoznali su se preko maila, prekinuli, a potom se naglo vjenčali - Hoće li Adam Levine spasiti brak s...

Nove tehnologije mogle bi presuditi braku Adama Levinea i Behati Prinsloo. Dok su se nevjere prije događale bez konkretnih dokaza, sada je nešto teže negirati indiskrecije. Glazbenik je razotkriven u trenutku dok čeka svoje treće dijete

B.M.
25.09.2022 20:00

Manekenka Behati Prinsloo i dalje kraj svog prezimena drži i ono svog supruga Adama Levinea , a unatoč njegovoj očitoj nevjeri, nedavno je s njim i njihovom kćeri uhvaćena u idiličnoj šetnji. O njihovoj obiteljskoj i ljubavnoj priči svjedoče i obiteljske fotografije, kao i one koje prikazuju njihovu veliku bračnu slogu. Iako su donedavno slovili kao iznimno skladan par, Adam i Behati prolaze kroz najveću bračnu krizu dosad. Kada se na to doda i činjenica da je manekenka trudna po treći put, stvari postaju još mučnije i teže. Ako je suditi po dosadašnjim postupcima ove poznate dame, krizu će pokušati prebroditi. Levine se o svojim nevjerama oglasio tek kratko, rekavši da se nedolično ponašao, no i da nije prevario svoju suprugu. Slao je tek, tvrdi, poruke. Otkako je influencerica Sumner Stroh istupila na TikToku i objavila da je s pjevačem imala aferu, javilo se još žena. No, Levine tvrdi tek da je bio naivan i glup te da je prešao granicu - no bez fizičkog kontakta. Svoju obitelj cijeni iznad svega, kaže, i nije tako ugrozio svoj brak.

Pročitajte još
Uhvaćeni prvi put nakon skandala! Izraz na licu Adama Levina i supruge iznenadio javnost

Hoće li mu supruga prijeći preko svega?

Hoće li Behati preko svega prijeći? Nije poznato, no zna se da je par u braku već skoro cijelo desetljeće. Upoznali su se preko emaila i prije nego što su se sreli, Adam i Behati izmijenili su nekoliko poruka. Nakon što su se povezali, odlučili su se naći i nekoliko mjeseci proveli su u viđanju, a onda su 2013. godine svoju romansu nakratko prekinuli. Vrijeme tijekom kojeg su bili razdvojeni dodatno ih je povezalo pa su se nakon pomirenja odlučili ubrzo zaručiti i vjenčati. Zaruke i svadba dogodili su se u rasponu od godinu dana. "Prekinuli smo na dva mjeseca, shvatila sam da je to bila jako loša odluka pa smo se pomirili, zaručili i vjenčali", izjavila je Behati 2019. godine o počecima bračnom života s glazbenikom.

Nakon što su ušli u brak, stigla je i njihova prva kći, malena Dusty Rose rođena je 2016. godine, nakon čega su dvije godine kasnije dobili i Gio Grace. "Želimo puno djece, barem petero. Želimo imati bend", kroz šalu je Levine ispričao u intervjuu s Ellen DeGeneres 2018. Cilju se svakako približavaju budući da su u rujnu ove godine potvrdili da im stiže treće dijete.

Upoznala ih prijateljica putem maila

Ljubavna priča ovog para počela je, dakle, sredinom 2012. godine kada ih je zajednička prijateljica pojila putem maila. Adamu je zapravo trebala djevojka za spot, a prijateljica mu je preporučila upravo Behati. Iako na kraju manekenka nije prihvatila gažu za Marron 5, nastavila se dopisivati s Adamom pa se putem mailova i zaljubila u njega. Mjesec dana nakon što su se virtualno upoznali i zbližili, osobno su se susreli u Los Angelesu. "Išli smo na večeru, pričali smo satima i odlično se proveli. Bila je to ljubav na prvi pogled", ispričala je Behati o njihovom prvom susretu. Uskoro su ih i mediji percipirali, a u listopadu 2012. Adam i Behati prvi put su se zajedno pojavili na službenom događanju.

Nije dugo trajala idila, u svibnju 2013. objavljeno je da je par prekinuo, a Adam se u tom periodu viđao s njezinom kolegicom Ninom Agdal. Ležerno viđanje s Ninom kratko je trajalo jer se već dva mjeseca kasnije Adam pomirio s Behati i objavljeno je da su zaručeni. Zaručio ju je prstenom iz 1930-ih, a potom nazvao i njezine roditelje kako bi ih pitao za njezinu ruku. Činilo se da je samo nebo granica, a sretni Levine je svoju zaručnicu bodrio i tijekom revija Victoria's Secreta. Dok je Prinsloo šetala pistom, Levine joj je davao veliku podršku.

Behati Prinsloo i Adam Levine

Svadba, djeca i sveopća idila

Godinu dana nakon zaruka, par se vjenčao u Mexicu, a svadbi su prisustvovala brojna slavna imena iz svijeta showbiza. Ubrzo su objavili da žele djecu, a u kolovozu 2014. prvi put su se pojavili kao vjenčani par. U bračnoj samoći uživali su dvije godine, a onda je 2016. stigla objava da je manekenka trudna. Djevojčica Dusty Rose rodila se u rujnu iste godine, a krajem 2017. stigla je vijest da će malena dobiti sestru. Veljača 2018. donijela im je još jednu djevojčicu, a sreći nije bilo kraja. Dapače, kada je u lipnju 2019. Adam objavio da napušta postavu poznatog talent showa, Behati je bila sretna, rekavši da su to za nju i njezine kćeri dobre vijesti. Iste godine odala je počast svome suprugu, rekavši da joj je puno pomogao tijekom njezine borbe s postporođajnom depresijom.

Imidž Adama Levinea strašno je narušen kada je otkriveno da je varao trudnu ženu

Levine i Behati otad pa sve donedavno uživaju u obiteljskom životu i šalju slike čiste bračne i obiteljske idile. Njihov dom izlazi u kultnom 'Architectural Digestu', često poziraju sa svojim curicama i odaju dojam sjajnih roditelja, ali i bračnih partnera. Da im je veza iznimno čvrsta, svjedoči i njihova odluka da 2021. godine uđu u zajednički posao proizvodnje tekile.

Adam Levine i Behati Prinsloo

Donedavno je Behati svog muža nazivala najboljim prijateljem, a sreći nije bilo kraja kada je početkom ovog mjeseca objavila da je trudna po treći put. Idila nakon objave lijepih vijesti nije dugo trajala. Naime, tiktokerica je objavila da je s Levineom godinu dana imala aferu, a nakon čega se javio i sami Adam, rekavši da je bio glup i neprimjeren te da sa Sumner Stroh nije imao aferu već isključivo dopisivanje. U međuvremenu se javilo još žena koje su se navodno dopisivale s Levineom, no na takve se glasine glazbenik nije osvrtao. Svega koji dan nakon izbijanja afere, Levine je prošetao sa suprugom i njihovom kćeri. Djelovali su sretno i bezbrižno pa je vrlo lako moguće da će Prinsloo suprugu oprostiti indiskrecije, posebno s obzirom na činjenicu da je trudna.