Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
izazov u kuhinji

Uskrsna avantura nove Miss Universe Hrvatske

Hrvatska ima novu Miss Universe, a ona, pak, svoj prvi celebrity zadatak! Želeći doznati nešto više o njezinu životu i planovima, ljepoticu Ivanu Mišuru odveli smo na mali uskrsni izazov. Sve je prepreke, od bojanja pisanica do pripremanja blagdanskog jela, uspješno prošla.

RTL/ 20.4.2014. u 17:41
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Unatoč brojnim poslovnim obavezama koje su je zatekle doslovno preko noći, novopečena miss Universe, 24-godišnja Zagrepčanka Ivana Mišura pronašla je vremena i za najpoznatiju uskršnju tradiciju - bojanje jaja!

"Ususret Uskrsu cijela moja obitelj sudjeluje u farbanju jaja, dekoraciji stola i to je jedno druženje, jako zabavno bude", kazala je Ivana Mišura.

Ova prekrasna mlada djevojka nije jedna od onih ljepotica koje u kulinarsku oazu ulaze svake prijestupne godine! Štoviše, za uskrsne blagdane neće paziti ni na zavidnu liniju!

"Pošto je ipak blagdan, želim uživati u hrani. Zdrava prehrana i teretana, sve se to da nadoknaditi", objašnjava Ivana.

U konkurenciji 19 djevojaka, ove godine Ivana je bila najljepša. No, kako sama kaže - nije sve u izgledu!

"Sebe kad bi opisivala, rekla bi da sam dobra prijateljica, da sam povjerljiva, iskrena. Jednostavna sam! Nisam komplicirana, ono što vidite - to i dobijete", rekla je Miss Universe.

Buduća ekonomistica i nesuđena pravnica također želi mir u svijetu, prvenstveno zato što itekako prati politička zbivanja u zemlji i šire! Ipak, nijedan hrvatski političar nije joj zapeo za oko!

Više pogledajte u prilogu.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
nogometaš ima dokaze

Patricia Klasnić navodno izmislila preljub?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba