Play ponuda
Play ponuda
stanija nije starleta?

'Uspjeh možete postići i poštenim radom i trudom'

Stanija je poznata po svom bliskom odnosu sa svojim obožavateljima te kao slavna osoba koja svoju privatnost često dijeli s očima javnosti preko društvenih mreža. Ovaj put je snimila devetominutni video tijekom kojih je odgovarala na upite svojih fanova!

Image
Foto: Facebook
RTL/ 27.10.2012. u 11:05
Play ponuda

Radeći u MiamijuStanija je našla i slobodan trenutad da odgovori na upite svojih obožavatelja, koje je dobila preko društvenih mreža.

"Naravno da to smatram uspjehom. Probajte vi doći do njega. Slučajno se dogodilo da sam otišla na izbor za Playboy Golf djevojku, bila sam najljepša, dobila sam novčanu nagradu i avionsku kartu za Hollywood gdje sam boravila kod njega. Bio je izbor od 300 djevojaka, ušla sam u 12 najljepših. Oduvijek sam maštala o tome da se pojavim na naslovnici Playboya", odgovorila je na upit smatra li odlazak kod vlasnika Playboya, Huga Hefnera uspjeha.

Upitana smatra li se seks simbolom, prvotno se toplo nasmijala.

"Mediji su od mene napravili seks simbola zbog mojih nagih scena s Kostarike i fotografija iz Playboya i Maksima. Oduvijek sam se htjela naći na naslovnoj strani Playboya i napravili smo sjajne, umjetničke fotografije. Golo žensko tijelo oduvijek je inspiriralo umjetnike. Tako i svoje nage fotografije smatram umjetničkim djelom", kazala je.

No, također je dodala kako su mediji kasnije koristili te fotke pišući uz njih laži i neistine, što je ona nazvala malograđanstvom.

"Moj medijski imidž davno se oteo kontroli", zaključila je.

Dodala je kako oni koji nju prozivaju po novinama više govore o ljudima koji ih smišljaju i naglasila kako joj sve to izgleda kao dječja igra.

"Ne razumijem zašto sam toliko zanimljiva medijima, zašto sam svaki dan u novinama

"Moja poruka mladima je zapravo i moja životna priča i borba. Uspjeh možete postići i poštenim radom i trudom. Uz fizičku ljepotu bitno je i obrazovanje i inteligencija. Majka mi nije mogla dati novac, a ja sam je molila. Otišla sam u Ameriku i radila i zaradila. Danas uzdržavam svoju obitelj, dovela sam brata u Ameriku, postala sam najpopularnija u Srbiji, iza svega stojim sama, nisam imala sponzora i veze. Sve sam stvorila sama. Najpoznatija sam djevojka u Srbiji i svaki dan sam u novinama".

Stanija je ponovila kako se ne smatra starletom jer radi ozbiljan posao, studira i ima planove za budućnost.

"Zabrinjava me inteligencija svih ljudi koji su povjerovali u priču da otvaram školu za starlete, zaista su naivni. Ne smatram sebe starletom, htjela sam objasniti značenje riječi starleta, to su lijepe mlade djevojke koje se samo pojavljuju u medijima. Ja nisam netko tko se samo slika i pije kave", pojasnila je.

"Volim jake, karakterno snažne muškarce. Imala sam tri duge veze iza sebe i kada biste ih upoznali shvatili biste kakve muškarce volim. To nisu nogometaši s kojima su me povezivali u novinama. Držim svoj ljubavni život daleko od očiju javnosti jer ne želim da se moja privatnost razvlači po novinama kada dođu svađe i raskidi", zaključila je i dodala kako njeni planovi za budućnost podrazumijevaju završavanje fakulteta, otvaranje privatnog posla, baljenje humanitarnim radom te da na koncu postane obiteljska žena.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Tko stoji iza toga?

Na internetu osvanule fotografije na kojima srpska influencerica pozira gola, Anja Bla se odmah oglasila

Play ponuda

Više s weba