Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
top 5 najinteligentnijih

Uspješni, zgodni i natprosječno inteligentni: ove holivudske zvijezde su potencijalni genijalci

Uz zvjezdani status, dobri izgled, talent i brdo love, ove holivudske face krasi još jedna stvar. Inteligencija

Maja Oštro/ 31.1.2017. u 18:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Uspješni, talentirani, zgodni i natprosječno inteligentni. Neke holivudske face imaju IQ veći od 140. Kad uzmemo u obzir da je prosječna inteligencija između 90 i 110, zvijezde s naše liste potencijalni su genijalci.

5. Shakira

Ne krasi je samo lijepo lice i utegnuto tijelo, kolumbijska zvijezda Shakira ima nešto i u glavi.  Na testovima inteligencije postigla je zavidan rezultat - njezin IQ je 140! Možda je sad malo i jasnije kako Shakira uspješno govori čak pet jezika.

4. Alicia Keys

U posljednje vrijeme svi bruje o trendovima koje je postavila upravo ona. No Alicia Keys nije samo hrabra pjevačica koja se svugdje pojavljuje bez trunke šminke, već je i jedna od najinteligentnijih zvijezda s kvocijentom inteligencije 152! Javnost nije znala koliko je inteligentna, no ona se pobrinula da svi doznaju kad joj netko nije po mjeri. Donald Trump pogotovo.

Iako je već napisala brojne hitove, u posljednje vrijeme okrenula se i ozbiljnijem pisanju. Već je autorica prve knjige za djecu.

3. Cindy Crawford

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Predrasude su tu da se ruše. Ako je itko i pomislio kako manekenke nisu ogledni primjer inteligencije, Cindy Crawford skepticima je začepila usta. Ona je na visokom trećem mjestu naše liste s kvocijentom inteligencije od 154.

2. Matt Damon

Matt Damon slovi kao jedan od najbistrijih glumaca u Hollywoodu s kvocijentom inteligencije 156.

Počeo je glumiti sa samo 10 godina i zbog ljubavi prema filmu odustao je od fakulteta. Trebao je diplomirati engleski jezik i književnost na Harvardu, ali je izabrao glumu

A naš broj jedan nikad nije završio čak ni srednju školu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Upravo se čita

Image
SVAKA ČAST

ČESTITKE! Petra Meštrić iz 'Braka na prvu' i službeno postala doktorica: 'Uzbuđena sam i sretna'

1. Quentin Tarantino

Izbjegavanje formalnog obrazovanja ne znači da ekscentrični redatelj Quentin Tarantino nije inteligentan. Njegov kvocijent inteligencije iznosi nevjerojatnih 160. 

Talentirani Tarantino, bez dvojbe, majstor je filmskog zanata ali i reći će mnogi pomanknuti genijalac. Ispisao se iz škole sa samo 15 godina i u više navrata istaknuo da sve što zna o sedmoj umjetnosti ionako ne bi naučio u nekoj školi već jednostavno gledajući filmove. 

Nakon ovih pametnih detalja iz njihovih života, jeste li promijenili sliku kakvu imate o holivudskim zvijezdama? 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
ULOŽIO U GLAZBU I IMIDŽ

Sjećate se njega? DJ Krmak o kolegama turbofolkerima: 'Kad vide crveno dugme na kameri, razbježe se da ih kamera ne bi uhvatila kraj mene'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba