Play ponuda
Play ponuda
SKANDAL NA Cro-a-porteru

Ustali se usred nastupa Jelene Rozge i napustili reviju

Popularni Cro-a-porter koji je sinoć nastavio svoje jubilarno dvadeseto izdanje, zabilježio je prvi ovogodišnji skandal. Nakon što je u sklopu revije modnog dvojca Elfs na pozornicu izišla Jelena Rozga, neki su modni stručnjaci demonstrativno ustali i napustili ovo modno zbivanje.

RTL/ 19.10.2012. u 18:31
Play ponuda

U Zagrebu je pao prvi snijeg, a hladna je fronta čini se donijela zahlađenje i u modnom svijetu. Iako je publika nastup JeleneRozge na reviji Elfsa pratila s oduševljenjem, fotograf MladenŠarić koji je ujedno i zaslužan za modnu kampanje slavnog dvojca i modni urednik SašaJoka demonstrativno su napustili reviju.

"To su vjerojatno neke intelektualne igrice, ali mi se ne trudimo biti intelektualni, mi smo ono što jesmo, obični dečki koji se obraćaju takvim ljudima i ne glumimo da je moda neka filozofija", izjavio je AleksandarŠekuljica, Elfs.

Pojavljivanje VladeVuksanovića na pisti atmosferu je dovelo do usijanja. I dok su djevojke vrištale za Vladom, on je prije revije vrištao od bola jer trebalo se riješiti ovog bujnog pokrova.

Za kratkotrajan povratak na pistu se sprema naša najuspješnija misica AnicaKovač, koja je došla podržati Elfse i provjeriti što je čeka u backstageu.

IvanaKovač s duge strane pistom ne bi koračala ni pod razno, ali priprema se pokoriti svadbene pozornice.

Za razliku od modnih tribina, Sammir koji je svratio pogledati modne novitete ne pamti kad je igrao pred punim nogometnim tribinama, pa se nada da će akcija darujemo milijun, sutra promijeniti sliku stadiona.

Kolekcija Hippy Gardena ponovno je oduševila domaće modne ovisnike, ali i inozemnu modnu struku, pa će njihov editorijal uskoro biti objavljen u jednom uglednom francuskom modnom časopisu.

Iako danas u Lijepoj našoj postoje brojna modna događanja, upravo je Cro-a-Porter zaslužan za stvaranje domaće modne scene. Deset im je godina tek, sretan im rođendan i barem još toliko uspješnih godina.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Tko stoji iza toga?

Na internetu osvanule fotografije na kojima srpska influencerica pozira gola, Anja Bla se odmah oglasila

Play ponuda

Više s weba