Ostalo

Uzbudljiva vožnja limuzinom sa Severinom!

Ova naoko neobična glazbena kombinacija Severine i Saše Lošića zapravo je logičan slijed nakon višegodišnjih druženja.

RTL
17.12.2012 18:20

Mnogi bi se rado provozali sa Severinom, osobito u luksuznoj limuzini. No, ona je bila rezervirana za razgovor ugodni dvoje starih znanaca - nje i njezina najvećeg idola iz djetinjstva - Saše Lošića!

Ova naoko neobična glazbena kombinacija Severine i Saše Lošića zapravo je logičan slijed nakon višegodišnjih druženja.

"Kako smo mi išli skupa u školu, Loša je bio idol, onda smo odlučili da zajedno imamo promociju, da to bude jedna lijepa glazbena večer", izjavila je Severina.

Jednu drugu večer, onu na Kraljevskom dvoru u Beogradu, također je obilježila Severina, ali ne glazbom već haljinom o kojoj se još danima pričalo.

"Ja sam sretna što je haljina pobijedila tu večer, nisam imala namjeru da ičim napravim atak na manifestaciju koja je bila divna i zaista lijepo organizirana, ali drago mi je što je slikavana, što je pobijedila moda, mi smo ipak ovde zbog glazbe, bilo koje vrste umjetnosti, i drago mi je što se moje ime veže uz to!", dodala je splitska pjevačica.

Ime joj se od ovog tjedna veže i uz "Uzbunu"! Riječ je, naime, o novom spotu koji je u jednom danu natukao pola milijuna klikova , a tek malim dijelom predstavlja novi album. Pripremajući ga, Severina je proživjela sve i svašta, a dio toga pretočila je u pjesme.

"Umjetnicima sve dobro dođe, i ptanja, i nesretna ljubav, sretna ljubav, sve ono šta se može iskoristiti da nemaš neku depresiju, da ne upadneš u loše raspoloženje, gnjev, bijes, ako to usmjerite u snagu, produktivnost, onda mogu nastat neke lijepe pjesme i neki dobri albumi i jednu pjesmu napisala sam ja, za udate žene, što dođe na isto!".

Raspisala se Severina, ali i brojni drugi autori sa čitavog Balkana, pomoću kojih je napokon dovršila najočekivaniji album godine!