Ostalo

Uživaju u Rovinju: Salma Hayek otišla u parfumeriju, a Samuel L. Jackson se obrijao kod lokalnog brijača

Salma Hayek, Samuel L. Jackson i Ryan Reynolds u pauzama od snimanja filma uživaju u lokalnim delicijama i svemu ostalome što Rovinj nudi

Ivan Dobran
09.04.2019 09:40

Holivudske zvijezde u ponedjeljak su počele sa snimanjemfilma 'The Hitman's Wife's Bodyguard' u Rovinju, a znatiželjni prolaznici su cijelo jutro promatrali Interpolove jedinice i specijalce u crnim odorama s automatima u rukama.

Duge cijevi na rovinjskoj rivi nisu svakodnevni prizor pa su znatiželjnici cijelog jutra promatrali snimanje holivudskog block bustera.

"Super su jednostavni. Baš sam pitao Samuel L. Jacksona dobar dan, možemo se slikati, ček sad snimamo, kasnije može. Ja kažem dobro i to je sve što je rekao. Sad ću vidjeti, sad ću ja tamo uletjeti", rekao je statist Đole Macola .

Pročitajte još
Akcija na jahti: Nastavljeno snimanje filma 'The Hitman's Wife's Bodyguard'

Super jednostavni i u svakodnevnom životu. Salma Hayek je ušetala u jednu rovinjsku parfumeriju, a Samuel L. Jackson obrijao se kod lokalnog brijača. Ali na sceni ostavljaju snažan dojam.

"Samuel je, kad ga čovjek vidi ovako uživo, stvarno nešto posebno. Ali nisu oni imali nekih posebnih scena niti se moglo vidjeti sve najbolje, ali ono što smo čuli su bili krikovi, vriskovi", rekao je Hamdija Seferović ,pobjednik Big Brother-a.

Navečer su pak u poznatom rovinjskom restoranu zajedno večerali.

"Došli su jako opušteni, sjeli, naš personal se izmjenjivao, bili su kao i svi ostali gosti. Nisu imali nikakvih posebnih zahtjeva, nikakvih posebnih želja", rekla je Mirjana Kmačić-Pelizzer , vlasnica restorana.

A opušteni su bili i domaćini koji su navikli da ih posjećuju poznate ličnosti.

"I kad su oni izlazili, Samuel me pozdravio, zagrlio, rekao doviđenjai ja kažem: pa štoovi ljudi koji su se htjeli s vama slikati, kao da ste vi neka zvijezda s filma. Pa nije valjda da mi ne bi znali da nam dolazi neka zvijezda.A on kaže: Pa da, kakva zvijezda?!", ispričala je Kmačić-Pelizzer.

A najavili su i da će se vratiti na tartufe, školjke, biftek i sve fine delicije koje Istra nudi.