Ostalo

Jedan od najomiljenijih pjevača ovih prostora sada krpa kraj s krajem: Evo gdje pjevač Vajta provodi mirovinu

Trenutno Vajta mirovinu provodi u svom stanu u Puli, no često zna tu adresu zamijeniti onom u njemačkom Hamburgu

L.K.
08.02.2022 11:00

Bosanskohercegovački pjevač zabavne glazbe Seid Memić Vajta jako se rijetkopojavljuje u javnosti pa se mnogi s razlogom pitaju gdje je 71-godišnjak iz Travnika. U prosincu 2021. godine posjetio je Sarajevo i to kako bi prisustvovao snimanjunovogodišnjeg programa na jednoj televiziji.Od tada nema ni glasa o poznatom pjevaču, piše Dnevni Avaz .

Trenutno Vajta mirovinu provodi u svom stanu u Puli, no često zna tu adresu zamijeniti onom u njemačkom Hamburgu. Naime, u Hamburgu živi njegova supruga Vojka , ali kada im krene nedostajati Bosna i Hercegovina, rado odu posjetiti pjevačev rodni grad.

Seid Memić Vajta

(FOTO: Srecko Niketic/PIXSELL)

U 66. godini života odlučio se umiroviti kao slobodni umjetnik. Nakon 45 godina staža, njegova mirovina iznosi oko380 KM, što je 1.466 kuna. Ipak, riječ je o novcu s kojim se ne može zamisliti dostojan život, no pjevača spašava i činjenica daprima i njemačku mirovinu zbog svog članstva u Udruženjuglazbenika Njemačke.

Inače, 71- godišnjeg Vajtu često posjećuju kolege glazbenici koji rado svrate kod njega u Pulu.

Podsjećamo kako su pjesme 'Azra', 'Prevari me srce moje', 'Lejla', 'Kad bulbuli pjevaju', 'Zlatna ribica' samo neki od njegovih najvećih hitova kojim je dosegao slavu.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.