Play ponuda
Play ponuda
prekrasan par

Vanda Winter se nakon dvije godine veze udala za nogometaša Ivana Parlova

Vanda je još početkom ljeta najavila vjenčanje s Ivanom s kojim je u vezi dvije godine

Image

Vanda Winter i Ivan Parlov

Foto: Facebook
Vijesti.hr/ 13.12.2015. u 11:04
Play ponuda

Pjevačica i glumica Vanda Winter u subotu je izrekla sudbonosno 'da' nogometašu i diplomiranom kineziologu Ivanu Parlovu

Novopečeni bračni par na njihov je veliki dan obukla dizajnerska kuća eNVy room, na čijoj je Facebook stranici objavljena i fotografija para.

Vanda je još početkom ljeta najavila vjenčanje s Ivanom s kojim je u vezi dvije godine, a kazala je da će na svadbenoj svečanosti biti samo obitelj i prijatelji.

"Ivan i ja upoznali smo se slučajno, kada sam se najmanje nadala, kada mi je bilo najljepše jer sam sama. Tad je on naišao. Stvarno nisam tip osobe koja robuje konvencijama. Meni se instinkt za udaju nije uopće pojavio dok nisam upoznala čovjeka s kojim sam poželjela to učiniti. Isto tako je i s majčinstvom. Želja za tim tek mi sada dolazi, u toj smo životnoj fazi i naravno da razmišljamo i o djeci. No ta lampica mi se upalila tek kada se Ivan pojavio, jer za mene su i brak i djeca prvenstveno čin ljubavi, a ne potreba da zadovoljim neke društvene norme", rekla je Vanda.  

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
lgbt ikona

Kninjanka Electra Elite: 'Na prostituciju me nagovorio bivši. Baš imam dva oženjena hrvatska nogometaša koja dolaze kod mene'

Play ponuda

Više s weba