Play ponuda
Play ponuda
Šokirana ponašanjem

Vanessa Bryant traži najstrože kazne za policajce koji su dijelili fotografije tijela njezinog supruga i 13-godišnje kćeri

Vanessa Bryant oglasila se na Instagramu kako bi izrazila šokiranost ponašanjem policajaca iz Los Angelesa.

Image
Foto: Instagram
Tabloid.hr/ 2.3.2020. u 20:00
Play ponuda

Udovica tragičnog preminulog košarkaša Kobea Bryanta, Vanessa Bryant, šokirana je ponašanjem policajaca iz Los Angelesa.

Podsjetimo, NBA legenda izgubila je život u stravičnoj helikopterskoj nesreći 26. siječnja. U njoj je poginula i njegova 13-godišnja kći Gianna te još nekoliko ljudi. 

I dok je cijeli svijet oplakivao prerani odlazak legende i njegove kćeri ispred koje je bila sjajna košarkaška karijera, policajci iz Los Angelesa među sobom su dijelili fotografije njihovih tijela, što je šokiralo javnost, a posebno Kobeovu suprugu Vanessu koja za njih traži najstrože kazne.

Los Angeles Times još je prošlog tjedna objavio vijest kako je fotografija s mjesta nesreće viđena na mobitelu policajca koji nije imao veze s istragom nesreće te nikada niti nije bio na mjestu iste. Drugim riječima, čini se kako su policajci dijelili fotografije tijela putem poruka, a neutješna Vanessa takvo je ponašanje javno nazvala "jadnim i neoprostivim".

Udovica se oglasila na svom službenom Instagram profilu na kojem ju prati više od 13 milijuna ljudi i na kojem je objavila priopćenje svog odvjetnika Garyja Robba. U njemu stoji kako je apsolutno shrvana ovakvim ponašanjem policajaca te kako je osobno posjetila ured šerifa na dan nesreće kako bi zatražila da se mjesto pada helikoptera proglasi zonom nad kojom je zabranjeno letjeti kako bi se ono osiguralo od znatiželjnih paparazza.

"U to nas je vrijeme šerif Alex Villanueva uvjerio da će poduzeti sve mjere kako bi se zaštitila privatnost obitelji, a prema našim saznanjima, to je obećanje i ispunio", stoji nadalje u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

I sam odvjetnik istaknuo je kako je ovakvo ponašanje "neizrecivo kršenje ljudskog dostojanstva, poštovanja prema žrtvama i privatnosti žrtava te njihovih obitelji". I on i Vanessa traže najstrože moguće kazne za sve osobe koje su dijelile sporne fotografije, kao i objavu njihovog identiteta kako bi se spriječilo daljnje širenje istih.

"Šerif je duboko uznemiren idejom da bi njegovi službenici mogli napraviti tako nešto. Bit će provedena temeljita istraga u cijelom odjelu", stajalo je u priopćenju iz šerifovog ureda, no još uvijek nije poznato koliko su se fotografije proširile.

Vanessa je naglasila i kako je zahvalna osobi koja joj je prijavila dijeljenje fotografija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
TADA SU BLISKIJI

Ismet i Azelma prisjetili se početaka zajedničkog života: 'Najviše volim kad nemam novca'

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ekskluzivno za rtl direkt

Zrinka Cvitešić otkriva sve o novim poslovnim izazovima, ali i kolika joj je podrška Niko Kranjčar!

Play ponuda

Više s weba