Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
OTKRIVAMO TKO JU JE OSVOJIO

Vanja Mamić u ekskluzivnom razgovoru otkrila da je zaljubljena!

Ljubav je u zraku! Vanja Mamić, bivša supruga Zorana Mamića, trenera i sportskog direktora NK Dinamo, ponovno ljubi. Otkili smo tko je muškrac koji je osvojio njezino srce, a u prilogu ćete vidjeti i kako Vanja provodi ljetni odmor lebdeći na krilima ljubavi!

RTL/ 16.7.2014. u 18:12
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Fatalna VanjaMamić pored koje se po pitanju izgleda, mnoge mlađe djevojke mogu posramiti, svoje istrenirano tijelo održava na Pagu. Provodeći ljetne dane u svojoj novaljskoj rezidenciji koju je sama projektirala osim što nam je otvorila vrata - otvorila je i dušu!

Prvi put nakon razvoda od sportskog menadžera i trenera Dinama, ZoranaMamića, Vanja je istinski zaljubljena. I to je priznala samo nama.

"Imam jednu dragu osobu - prvi put to spominjem, je l' imam ili nemam. Da imam! I to je to", rekla je.

Riječ je o dubrovačkom poduzetniku s kojim se Vanja nakon našeg intervjua otisnula nekoliko dana na more. O novoj ljubavi nije željela puno govoriti jer u potpunosti uživa u životu daleko od kamera i to provodeći ga ili na hipodromu sa svojim konjima ili s kuhačom u ruci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Svašta volim kuhati, imam tajlandski tjedan, pa meksički ali evo baš sam sad napravila dva lonca filane paprike", pohvalila se Vanja.

Centar svijeta ove uspješne poduzetnice definitivno su nasljednici obitelji Mamić. 

Upravo se čita

Image
SASVIM ISKRENO

Dario za RTL.hr o Petri, Saši i prvoj bračnoj svađi: 'Iza kamera je jedna priča, a ispred druga'

"Moja djeca su meni sve - centar svijeta, mog interesa i svega što radim i sve što radim uvijek mi je vezano samo za njih. Tako da sam zaista ponosna", rekla je.

Vanja sa Zoranom ima dvoje djece. Kći Ninu koja studira u Milanu i sina Brunu koji unatoč nogometnim predispozicijama i prezimenu koje je hrvatski sinonim za loptu ipak nije krenuo očevim i stričevim stopama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"On je rekao jednu rečenicu koja je meni bila dovoljna da prestane igrati - ja želim sa glavom zarađivati novce, a ne sa nogom. To je bilo dovoljno. Jednostavno se nije našao u tom svijetu, on ima vrlo visok IQ, preskočio je razred i nekako su ga naukai kompjuteri tjerali naprijed u tom smjeru nego nogomet", rekla je.

Ljetujući u partijanerskom raju, Vanja svašta radi - samo ne partija.

"Ujutro sam na biciklu, popodne u moru, navečer trčim. Sa svojom djecom uglavnom", kaže.

Ipak, nemirnog duha, kakvog je nije izdržala a da ne zaviri na najpoznatiju hrvatsku plažu. U njezinim očima na toj istoj plaži poznati nizozemski dj Van Bureen promijenio je državljanstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Odem na tu i tamo koji koncert, tako sam bila i na Arminovom koncertu za kojeg sam mislila da je Bosanac, hahaha. Baš nisam u tim vodama... ODem ako mi dođe neko moje društvo, prošle godine su me djeca izvela van..."

Ipak, četiri zida su četiri zida! A u njima najviše uživa igrajući se s ljubimicem obitelji Mamić, francuskim buldogom Rikom.

"Životinje imaju posebno mjesto u mom životu. To je ona izreka - što više poznajem ljude, to više volim životinje, a to je kod mene doista tako."

Jer Vanja se vodi onom starom narodnom - bolje biti sam nego dio nečeg nekvalitetnog ili površnog. Sretna i zaljubljena, ne skida osmijeh s lica uživajući u životu punim plućima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
ŽARI I PALI

Tko je Ana Maria Marković? Nogometašica igra za našu reprezentaciju, mnogi je smatraju najljepšom sportašicom!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba