Play ponuda
Play ponuda
Novi zvuk legendarnog ET-ja

Vanna i Boytronic ekskluzivno o novom projektu!

Iako je od raspada originalne postave grupe ET prošlo čak 16 godina, njihovi hitovi i danas žive. Potaknut upitima mladih DJ-eva, Boytronic je počeo razmišljati o osvježenim verzijama najpoznatijih pjesama. U priči mu se ubrzo pridružila Vanna i tako je onaj dobri stari ET započeo jedno novo poglavlje.

RTL/ 11.5.2014. u 17:51
Play ponuda

Ovaj legendarni refren, zajedno s drugim najvećim hitovima ET-ja, uskoro će se naći u posve novom ruhu! Prvi put nakon dugih 16 godina, Vanna i Boytronic su zajedno u studiju, u kojem kuhaju nove verzije najvećih dance hitova u povijesti Lijepe naše!

"Nismo se mi okupili u onom tradicionalnom smislu okupljanja, ideja se rodila, s obzirom, ja sam nastavio s klupskim soundom i cijelo ovo vrijeme sam u kontaktu s DJ-evima, kad god pitam, s obzirom da je sad situacija malo drukčija, Dosta, haha, pa pitam, što se vrti od domaćih izvođača, pa uglavnom, ništa, stari ET, znači, to je bio jedan signal, OK, to je još uvijek dobro!", izjavio je Boytronic, glazbeni producent.

Za nove verzije hitova kao što su “Ne traži ljubav” i “Da ti nisam bila dovoljna” zaslužni su mladi hrvatski DJ-evi, koji će, zadržavajući ono najbolje, pjesmama udahnuti novi život!

#S obzirom da smo mi svi autori toga meni je važno da te pjesme idu dalje, mladim ljudima koji nisu bili rođemi, kad ih se pusti u nekom klubu, znam, radiš ko DJ, imam dijete koje nažalost izlazi, dakle, bilo bi mi važno da ne zvuče staromodno, plitko, kad se puste", kazala je Vanna, pjevačica.

"Kao facelifting nekakav, 20 godina kasnije, kao i autori, da da se nešto događa s njima, oprosti govorim za sebe, OK, ti si čuj, da produžimo vijek trajanja koji ionako traje", dodaje Boytronic.

Pjesme traju, ali trake, na koje su snimljene prije 20 i više godina, baš i ne. Zato je izvlačenje starih materijala za Boytronica bio pravi izazov!

Stvar je dodatno spasio još jedan estradni kolega iz zlatnih devedesetih – neuništivi Senna M!

Oprema se mijenja, ali onaj sirovi talent kojim su i zapalili scenu – nikad. Pjevajući nove verzije starih hitova, Vanna nije imala nikakvih problema – glas joj se nije spustio niti tona, što je i dokazala na velikom slavljeničkom koncertu prošle godine.

ET, punog imena Electro Team, početkom devedesetih, odnosno, usred Domovinskog rata , napravio je pravi bum na domaćoj glazbenoj sceni. Danas priznaju da se njihov jedinstveni zvuk nije dogodio slučajno – svaki su segment secirali do najmanjih detalja.

’98. su ipak raspustili grupu i ovo im je prva aktivnost nakon više od 15 godina. Osvježenim hitovima će, kažu, proslaviti 20 godina od izlaska albuma Second To None, a ako im se u priči pridruži i treći član, Darko Juranović, tko zna, možda padne i slavljenička turneja. Fanovi bi zasigurno i uživo voljeli čuti nove hitove, jer već i u radijskom eteru uspješno odolijevaju zubu vremena, čak dva desetljeća nakon što su nastali u zagrebačkim glazbenim studijima!

Više pogledajte u prilogu!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
iskreno o svemu

Ivan Pernar progovorio o avanturi na Karibima i razvodu: ' Nemam nikakvu gorčinu prema njoj'

Play ponuda

Više s weba