Play ponuda
Play ponuda
Ne silazi s vrha

Vanna snimila spot pod palicom Filipa Dizdara

Vannini obožavatelji uživaju u novom singlu omiljene pjevačice! Njezinih "Tisuću milja" već je deset tjedana na samom vrhu hrvatske top ljestvice, a prvi put nakon 10 godina, Vannin spot ne režira suprug Andrija Vrdoljak, već mladi i sve uspješniji Filip Dizdar!

RTL/ 4.10.2013. u 17:53
Play ponuda

Za dobar spot nikad nije kasno! Nakon što je čak deset tjedana provela na drugom mjestu službene hrvatske top liste singlova, Vanna se odlučila na snimanje video spota. Njezinih "Tisuću milja" uskoro će dobiti novo vizualno ruho, jer se pjesma itekako probila u radijski eter i zaradila sve epitete punokrvnog hita!

"To mi je zapravo prva pjesma jer se ta top lista formirala kad više nisam imala toliko singlova s albuma Sjaj, onda sam bila malo ljubomorna na kolege koji su zabljesnuli, ja se mislim, zašto mene nema, i evo, sad sam hepi!" rekla je Vanna.

Inače, ovo je prvi Vannin spot u posljednjih desetak godina, na kojemu ne surađuje sa suprugom, redateljem Andrijom Vrdoljakom. Dok se njezina bolja polovica bavi drugim projektima, redateljsku palicu preuzima sve traženiji Filip Dizdar. Za Vannu je osmislio posebnu ljubavno-modnu priču!

"Filip je imao zgodnu ideju, činilo nam se da bi se mogla dosta brzo realizirati i bezbolno, što je u mom slučaju dosta važno, ja baš eto moram priznati nisam u stanju svašta učiniti za spot, iako u glavi uvijek mislim, mogla bih, mogla bih, onda već nakon sat vremena mislim, kad će ovo sve završiti..." dodala je Vanna.

A dok joj Filip montira spot, Vanna se bavi idejama za novi album. Za razliku od svjetskih zvijezda koje novu glazbu štancaju kao na traci, ova će pjevačica, kao i mnoge hrvatske kolege, itekako pričekati s izdavanjem albuma. Takva se poslovna strategija na našoj estradi jednostavno ne isplati!

"Ruku na srce, CD kao proizvod se mora jako dobro osmisliti da ne bi kao proizvod nosio nekom gubitke, dužničkom ropstvu, a glazba u nama naravno ne spava i mi svi želimo stvarati i dok ne nađemo neku idealnu mjeru, mislim da je singl dosta logično rješenje ako što imamo što za reći pa onda naravno da će to jednog dana završtiti na albumu, ali ne mogu sad reći da ga najavljujem tad i tad jer stvarno nemam nikakvu ideju, znam samo da mi je drago da sam snimila upravo ovakvu pjesmu, da se osjećam ugodno u njoj, da je ljudi vole, da je jako vraćena, mislim da sam opet na dobrom putu, eto!" rekla je zadovoljna Vanna

Najbolje je u ovom poslu kad ti publika dade vjetar u leđa, tvrdi Vanna, a upravo to joj se i dogodilo. Tisuću milja je prešla i evo je opet u njezinu prirodnom  okruženju – vrhovima domaćih top lista!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
uzvratio mu istom mjerom

Luka puhnuo šećer u lice Špičeku: 'Ja to tebi smijem napraviti, ti meni ne!'

Play ponuda

Više s weba