Ostalo

Već godinama ga prati titula glazbenika koji je brutalno pretukao Rihannu. Ona mu se nakon toga vratila i...

Uspješan glazbenik karijeru je obilježio masnicama na Rihanninom licu te će ga to bez sumnje zauvijek pratiti

Tabloid.hr
05.05.2020 11:44

Christopher Maurice Brown američki je R&Bpjevač, pisac pjesama, plesač, redatelj spotova i glumac,javnosti poznat skraćeno kao Chris Brown , a danas slavi 31. rođendan. Prvi je albumizdao 2005., a zbog njega je napustio i školovanje. No, čini se da mu se isplatilo jerje dosegao drugomjesto na Billboardovoj Top 200 listi te jeprodan u 155.000 kopija u prvom tjednu prodaje.

No, bez obzira na uspješnu karijeru, jedan od najvećih tragova u njegovoj prošlosti je definitivno pjevačica Rihanna s kojomje bio u ljubavnoj vezi. Vezu su započeli 2008., a nitko nije mogao ni očekivati kako će završiti.

Rihanna i Chris Brown

(FOTO: www.profimedia.hr)

U veljači 2009., Brown je na Rihanninom licu ostavio masnice koje jevidio cijeli svijet nakon što ju je brutalnopretukao , a on se sam prijavio policijskoj postaji u Los Angelesu i priznao zločin. Uhitili su ga, a onda se u potpunosti povukao iz javnog života sve do dodjele Grammyja te godine. Dobio je pet godina nadzora, godinu dana odlaska na savjetovanja za nasilje u obitelji i šest mjeseci obavljanja društvenih poslova zajednice. Uz to je, naravno, dobio zabranu prilaska Rihanni.

U lipnju iste godine Brown je obavio video u kojem se ispričao Rihanni i njezinim fanovima za to što je učinio, a u njemu je izjavio kako se iskreno kaje za sve i da prihvaća svu odgovornost.

Rihanna i Chris Brown

(FOTO: www.profimedia.hr)

Na šok mnogih, Rihanna se Brownu vratila 2013. "Iako je pogreška, moja je. On je pogriješio i platio je svoj dug", rekla je tada Rihanna. "Sada je drugačije. Više se ne svađamo kao tada. Pričamo o svemu. Cijenimo jedno drugog. Točno znamo što sada imamo i ne želimo to izgubiti", rekla je tada u jednom intervjuu.No, ovoga puta nije potrajalo te su se brzo razišli.

Rihanna i Chris Brown

(FOTO: www.profimedia.hr)

Fanovi neprestano prate njihovu aktivnost na društvenim mrežama te su već primijetili da joj Brown često ostavlja komplimentirajuće komentare ispod fotki. Hoće li ovo dvoje imati i treći pokušaj, vrijeme će pokazati.