Ostalo

Veliki dan za kraljevsku obitelj: Imaju čak dva razloga za slavlje!

Dva nakon što je njegova prabaka i kraljica Elizabeta navršila 96 godina, britanski princ Louis slavi četvrti rođendan.

RTL.hr
23.04.2022 13:00

Britanska vojvotkinjai supruga princa Williama,Kate Middleton ,objavila je na Instagramu niz preslatkih fotografija svog sina, princa Louisa , koje je sama snimila na plaži u Norfolku. Fotografije je objavila povodom njegovog četvrtog rođendana.

Princ Louis, koji je inače peti u redu za prijestolje, na fotografijama pozira u kratkim hlačama i sivom vunenom džemperu, a njegov osmjeh raznježio je brojne obožavatelje kraljevske obitelji.

"Sutra 4 godine!", napisali su ispod fotografija u petak, najavivši prinčev rođendan.

Inače, princ Louis rođen je 2018. godine kao treće dijeteprinca Williama i Kate Middleton, peti je u redu za britansku krunu,iza svoga djeda Charlesa , oca Williama, brata Georgea i sestre Charlotte .

No, osimLouisovog rođendana, obitelj je imala još jedan razlog za slavlje.Na isti dan je iimendan njihovog starijeg sina George. Naime. diljem svijetaobilježava segodišnjica smrti svetog Jurja, a slavi se na razne načine, uključujući ples morrisa ili jednostavno vješanje križa svetog Jurja.

Princ William i Kate Middleton - božićna čestitka

(Foto: Profimedia)

Kao što je moderna tradicija, vojvoda i vojvotkinja od Cambridgeačesto snimaju i objavljuju profesionalne fotografijekako bi obilježili posebne prilike.

Tako se obožavatelji diljem svijeta svake godine posebno raduju njihovim božičnim čestitkama . Naime, svake godine u božićno doba ova mlada obitelj radi portret za čestitku, a njihovi portreti znaju biti i prilično maštoviti.