Ostalo

Veliki koncert Silentea u Domu sportova: otkrili smo za kojim od braće djevojke više luduju!

Članovi mladog dubrovačkog benda Silente napokon su se odvažili i zasvirali u zagrebačkom Domu sportova. Publika je bila u deliriju, oni izvan sebe od sreće, a mi smo možda doznali za kojim od Silenteove braće Karamehmedović djevojke više luduju

Ida Balen
22.02.2016 18:28

Svojim su albumom krenuli loviti čudesa i uspjeli su. Nakon samo tri godine od 'Terce na tišinu', napunili su malu dvoranu Doma sportova. Bio je to njihov najveći samostalni koncert.

Više od dva sata na pozornici su publici davali sebe. Ona im je istom mjerom vratila.

"To je nekakva uzajamna kemija. Mi ne bismo bili ovo što jesmo, odnosno, ne bismo davali ovo što dajemo, da oni nama ne daju ovo što daju", rekla je Doris Kosović.

Ovo je najveći samostalni projekt, tako da nismo ni mi bili baš toliko sigurni. Mi smo kukavice na neki način. Treba hrabrosti za organizirati koncert u Domu sportova Sanjin Karamehmedović

"Ovo je najveći samostalni projekt, tako danismo ni mi bili baš toliko sigurni. Mi smo kukavice na neki način. Treba hrabrosti za organizirati koncert u Domu sportova", priznao je Sanjin Karamehmedović .

Sreća prati hrabre. Ali bez talenta sreća ne bi bila dovoljna.

"Mi stvarno uživamo u ovome što radimo i mislimo da radimo to dobro, što god tko mislio o tome. Ja sam jako zadovoljan kako je ovo večeras prošlo. Mislim da su ljudi bili sjajni", rekao je Tibor Karamehmedović .

A sjajno je i vidjeti njihovu skromnost. Slava im nije pomutila pamet, ali pomutiti misli braće Tibora i Sanjina htjele bi svojom ljubavlju mnoge djevojke. Teško je reći za kim više lude.

Tibor tvrdi da mu se čini - za Sanjinom, dok Sanjin priznaje - "meni još uvijeknije teško hodati ulicama".

Ipak, Doris kaže da djevojke više lude za Tiborom.

"Mislim da su divljiji ovi za Tiboromjer ipak, on je taj koji daje tu glazbu, svira gitaru i pjeva, aSanjin piše tekstove i onda su te cure više nekako snene. Malo su nježnije, ali su jednako glasne".

Ali najglasniji su oni koji iskreno uživaju u njihovoj glazbi, koja će i narednih mjeseci odjekivati. U planu su novi koncerti, obožavatelji se imaju čemu veseliti.