Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
'prekrasna gesta čovječnosti'

Velikodušni komičar: Sacha Baron Cohen i supruga dali 900.000 eura za žrtve sirijskog sukoba

Par je donirao oko 450.000 eura za Save the Children u okviru kampanje cijepljenja kojom bi se zaštitilo 250.000 djece protiv opasnosti od epidemije rubeole na sjeveru Sirije

Image
Foto: Pixsell
Hina/ 27.12.2015. u 16:04
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Britanski komičar Sacha Baron Cohen ("Bruno", "Borat")  i australska glumica Isla Fisher, njegova supruga, donirali su oko 900.000 eura za pomoć žrtvama sukoba u Siriji, objavile su u nedjelju dotične organizacije.

Par je donirao oko 450.000 eura za Save the Children u okviru kampanje cijepljenja kojom bi se zaštitilo 250.000 djece protiv opasnosti od epidemije rubeole na sjeveru Sirije.

Baron Cohen i Isla Fisher darovali su sličnu svotu i nevladinoj organizaciji International Rescue Committee (IRC) za pomoć sirijskim izbjeglicama kojih je od početka sukoba 2011. nekoliko milijuna napustilo svoje domove i pobjeglo od rata.

Taj će novac omogućiti "spašavanje tisuća života", kazao je Justin Forsyth, glavni direktor organizacije Save the Children.

"Sachin i Islin dar prekrasna je gesta čovječnosti", reagirao je David Miliband, predsjednik IRC-a i nekadašnji ministar vanjskih poslova V. Britanije.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Fatalna pjevačica

NA POPISU JE JEDNA HRVATICA: Ove djevojke navodno je ljubila Marija Šerifović

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba