Play ponuda
Play ponuda
ne prihvaća odgovornost

Venus Williams tvrdi da ona nije kriva za sudar u kojem je čovjek poginuo: 'Nije bio vezan'

Venus Williams odbacila je sve optužbe da je ona odgovorna za prometnu nesreću u kojoj je 78-godišnji muškarac poginuo

Image
Foto: ©Guliver images/Shutterstock
Tabloid.hr/ 26.7.2017. u 12:38
Play ponuda

Nesreća se dogodila 9. lipnja u Palm Beachu na Floridi. Do sudara je došlo nakon što je Venus ušla u raskrižje gdje se sudarila s drugim automobilom. Automobil je vozila 68-godišnja Linda Barson koja je zadobila nekoliko lakših ozljeda, dok je njezin suprug Jerome Barson, koji je sjedio na suvozačkom mjestu, zadobio teške ozljede glave. Dva tjedna nakon nesreće je preminuo u bolnici.

Tenisačica tvrdi da je bračni par sam kriv za ozljede, odnosno smrt jer nisu bili vezani sigurnosnim pojasevima. Osim toga tvrdi da nisu adekvatno održavali svoje vozilo. 

Linda Barson u tužbi protiv Venus tvrdi da je slomila nekoliko kostiju, uključujući prsnu kost i desnu ruku. Međutim, Williams u potutužbi tvrdi da Linda, prema zakonu, nije pretrpjela dovoljno ozbiljne ozljede zbog kojih bi trebala dobiti odštetu.

Venus je ušla u raskrižje dok je bilo zeleno na semaforu, no zbog gužve nije prošla na vrijeme kroz raskrižje. Rekla je da nije vidjela njihov automobil. Linda pak tvrdi da nije bila u mogućnosti izbjeći sudar sa Venusinim automobilom.

Policija je kasnije objavila da je snimka nadzornih kamera pokazala da je tenisačica 'zakonito' ušla u raskrižje.

Pročitajte još: 

-->Venus Williams skrivila nesreću u kojoj je čovjek preminuo 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Bez srama

Najslavnija srpska voditeljica i 'đak generacije'! Jovana Jeremić izvijala se na plaži, turisti u čudu gledali njezine 'akrobacije'

Play ponuda

Više s weba