Ostalo

Veza na daljinu nije funkcionirala: Dua Lipa napokon prekinula s poznatim chefom?

Dua i Isaac su već nekoliko puta prekidali pa se vraćali jedno drugome pa svi žele znati je li ovo konačni kraj njihove veze

Tabloid.hr
06.06.2019 16:03

Pjevačica Dua Lipa i chef Isaac Carew prekinuli su svoju turbulentnu vezu nakon četiri godine.

U tom su periodu nekoliko puta prekidali i mirili se pa još uvijek nije poznato je li to njihov konačni kraj ili privremena pauza. Upoznali su se2016., a posljednji su put prekinuli u siječnju 2018.

"Dua i Isaac imaju poteškoće u viđanju i održavanju svoje veze na daljinu. Do većih je problema došlo nakon što su se pomirili prošle godine. Stvari jednostavno ne idu iako bi oboje to htjeli. Oni su prezaposleni i nemaju vremena jedno za drugoga", otkrio je za The Sun izvor blizak sada već bivšem paru.

Posljednji su put zajedno viđeni prije mjesec dana na njujorškoj Met Gali, a nakon toga su se oboje vratili svojim poslovnim obvezama.

"Ona je zaokupljena novim hitovima i orijentirana na glazbu. Nastupa diljem svijeta posljednje tri godine i zbog toga joj je teško održati bilo kakvu ljubavnu vezu. Prekid je bio teška odluka, no oboje misle da je ispravna", dodao je isti izvor.

Kada suprije godinu i pol prekinuli Isaac je rekao sličnu stvar: "Proveli smo zajedno tri godine i bili jako sretni i vjerni jedno drugome i nikada nismo prekinuli zbog treće osobe i nedostatka povjerenja u vezi. Naši problemi bili su to što smo oboje previše radili i nismo imali dovoljno vremena jedno za drugo".

Iako su nakon toga ponovno rasplamsali svoju ljubav, sada su prekinuli zbog navodne Isaacove nevjere. Ostaje vidjeti znači li to konačan kraj za ovajnestabilni par.