Play ponuda
Play ponuda
trebao je biti zaštitno lice

Veza s Taylor koštala ga je posla: Armani neće angažirati Toma Hiddlestona u svojoj kampanji

Tom Hiddleston trebao je biti novo zaštitno lice Armanija, ali nakon njegovog 'sramotnog' iskazivanja ljubavi prema Taylor Swift, stvari su se promijenile

Image
Foto: Instagram / Taylor Swift
Vijesti.hr/ 31.7.2016. u 20:40
Play ponuda

Ne tako davno za Toma Hiddlestona smatralo se da je najseksi novi holivudski glumac, a modni brend Armani nadao se da će zaraditi na njegovom dobrom izgledu. Međutim, navodno su odustali od toga da ga angažiraju u svojoj novoj kampanji i to zbog njegove 'sramotne' veze s Taylor Swift

Naime, šefovi u Armaniju ozbiljno su razmišljali da britanski glumac zamjeni Calvina Harrisa, Taylorinog bivšeg dečka, i postane novo lice njihove zimske kampanje za donje rublje. No, predomislili su se nakon Tomovog i Taylorinog javnog iskazivanja ljubavi, koje ne silazi s naslovnica tabloida. 

Image

Calvin Harris

Foto: Armani/Boo George
Image

Calvin Harris

Armani/Boo George

Hiddleston je počeo hodati sa Swift dva tjedna nakon što je ona prekinula s Harrisom, a glavni ljudi u Armaniju se brinu da bi mogli izgledati kao da pokušavaju zaraditi na tome.

"Tom je bio u užem izboru kad su razmišljali o tome tko bi mogao zamijeniti Calvina. To što je Tom sada Taylorin dečko, a Calvin bivši bi moglo dovesti do prevelike medijske pažnje. Armani sebe vidi kao brend koji ima stila i smatra da bi njihovim trenutim potrebama više odgovarala sportska zvijezda u usponu. Ne sviđa im se mogućnost da ispada da si rade PR preko Taylorinih leđa, pa Tom neće dobiti posao", otkrio je izvor za Mirror. 

Inače, Calvina Harrisa su angažirali kao zaštitno lice 2014., nakon što je prohodao s Taylor. 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Čudna kombinacija

Svi komentiraju njezin neprimjeren outfit: Poznata pjevačica za crkvu je odabrala kratke hlačice i dekolte

Play ponuda

Više s weba