Play ponuda
Play ponuda
ponosna mama

Victoria Beckham došla na svoje: mala Harper je nogometnu loptu zamijenila baletnim cipelicama

Slavna dizajnerica se nedavno požalila kako je njezina kći kao pravi dečkić i da voli nogomet pa ne čudi što se na Isnatagramu pohvalila što je uspjela odvući Harper na 'pravu stranu'

Image
Foto: Instagram
Vijesti.hr/ 3.12.2015. u 9:45
Play ponuda

Victoria Beckham je odvela svoju kćer Harper na sat baleta i nije mogla odoljeti da ne podijeli ovaj poseban trenutak s obožavateljima na Instagramu.

Image
ne ide njenim stopama

Harper Beckham ruši mamine snove: djevojčicu zanima nogomet

Image
ne ide njenim stopama

Harper Beckham ruši mamine snove: djevojčicu zanima nogomet

"Mama je jako ponosna na svoju malu balerinu", napisala je Victoria uz crno-bijelu fotografiju na kojoj četverogodišnjakinja pozira u preslatkoj baletnoj haljinici. 

Slavna dizajerica nije mogla sakriti sreću što njezina miljenica voli balet kao i mama, jer se nedavno požalila kako je mala Harper nekad kao pravi dečkić i da voli nogomet te da je to za nju kao da joj je netko zabo nož u srce.

"Voli ona modu, kao i sve djevojčice, ali voli i sport. Nedavno mi je rekla 'mama, mislim da želim igrati nogomet'. To je bilo kao da mi je netko zabio bodež u srce. Imam tri sina koji žele igrati nogomet, htjela sam da barem jedno od moje djece zanima moda i ples", rekla je Victoria u nedavnom intervjuu.

Prije par mjeseci je David Beckham objavio fotografiju na kojoj se vidi kako Harper igra nogomet, što sigurno nije dobro sjelo Victoriji pa ne čudi što se sada pohvalila time da je kćer odvukla na 'pravu stranu'. 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
strašno

Otkriveni rezultati obdukcije Ksenije Pajčin: Tragedija koja je potresla regiju nakon 12 godina do kraja razjašnjena

Play ponuda

Više s weba