Play ponuda
Play ponuda
TO JE LJUBAV!

Victoria Beckham prekršila 20 godina dugu dijetu zbog pizze koju joj je napravio David

Victoria, kako tvrde njezini bliski prijatelji, nije dotaknula ugljikohidrate posljednja dva desetljeća jer se njena dijeta pretežito sastoji od ribe, povrća i čak tri avokada dnevno.

Image
Foto: Instagram
Tabloid.hr/ 30.8.2020. u 16:00
Play ponuda

Modna diva Victoria Beckham ne krije da svoju vitku liniju duguje vrlo strogom režimu prehrane kojeg se drži već 20 godina. Naime, Victoria, kako tvrde njezini bliski prijatelji, nije dotaknula ugljikohidrate posljednja dva desetljeća jer se njena dijeta pretežito sastoji od ribe, povrća i čak tri avokada dnevno. 

No kako je njezin slavni suprug David za vrijeme karantene eksperimentirao u kuhinji i okušavao se u receptima njegovog prijatelja Gordona Ramseya, Victoria je odlučila prekršiti svoju 20 godina dugu dijetu i pojesti komad pizze.

Nakon što ju je probala se potpuno oduševila pa nije odbila ni druga jela iz Davidove kuhinje među kojima su slatka peciva koja je tražila nekoliko puta da joj napravi. 

Inače, kruže glasine da bi se David mogao pojaviti u jednom popularnom britanskom kulinarskom showu, no on to osobno još nije potvrdio. 

Baš nas zanima hoće li Posh Spice nabaciti koju kilu nakon toliko godina odricanja! 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
TUŽNA VIJEST

Izgubio bitku s bolešću: hrvatski maneken Patrik Stanić preminuo u 24. godini

Play ponuda

Više s weba