Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
U ČAST TROGIRSKOM SLAVUJU

Vinko Coce još jednom napunio Spaladium Arenu

Trogirskom slavuju, iako nije s nama već dva mjeseca, opet je pošlo za rukom napuniti Spaladium Arenu. Njemu u čast pjevali su i obožavatelji i brojni estradni prijatelji. Neki među njima, tugu su opet utopili i u pokojoj čašici viška.

RTL/ 19.12.2013. u 18:03
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Za trogirskim slavujem i kolege i obožavatelji još uvijek žale.

"Šta je rekla njegova supruga imam osjećaj negdi na putu na nekoj turneji pa malo duže traje al će se ka vratit pa će doć ali eto kad se dogode ovako stvari u vezi Vinka valjda shvatimo da je malo ta turneja duža nego što smo mislili", kazala je Zorica Kondža.

"To je bio naš dragi prijatelj, ja Cocu poznajem između 25 i 30 godina, jedno predrago stvorenje pradrag čovjek to nisu godine za otići puno nam je žao", rekao je Ivo Jagnjić iz grupe Dalmatino.

"Ja ga dobro znam kakav je bio, bio je veseljak, bio je šarmatntan, bija je jako dobra osoba velikoga srca, duhovit i takva treba biti i ova večer", tvrdi Alen Nižetić.

A bila je to humanitarna večer. Prihod od ulaznica namijenjen je centru za Autizam, no dio novca odlazi i Cocinoj obitelji.

Veliki humanitarac i uvijek spreman pomoći. To su riječi kojima prijatelji najčešće opisuju Vinka. Zorica se prva popela na pozornicu te u duetu s Igorom Cukrovom otpjevala veliki hit Najdraže moje.

Bila je to prava zabava za čovjeka koji je za zabave živio. A večer se opako zagrijala kad je na pozornicu izišao Dražen Zečić, osoba koja je s Vinkom dijelila i suze i smijeh.

Više pogledajte u prilogu.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Pročitajte još

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba