Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
sve za ljepotu

Vječno nasmijanu glumicu uljepšali smo neviđenim tretmanom

Još od doba Kleopatre žene za ljepotu čine sve. Tada se ta egipatska kraljica mazala medom i mlijekom. Danas, gotovo svakodnevno stižu novi proizvodi i aparati koji nas čine mlađima, mršavijima i ljepšima. Upravo je jednom takvom tretmanu Ana Miščević podvrgnula Ankicu Dobrić.

RTL/ 8.5.2014. u 18:22
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Iako seksepilni prorez na suknji Ankice Dobrić otkriva često najkritičniju zonu na ženi - bedro, uvijek nasmijanoj glumici to ne pričinjava niti najmanji problem! Pitate li druge, svi će reći da Ankica ima zavidnu liniju. Ali ona će, baš kao svaka druga žena, naći neku zamjerku! Njezina je, kaže - tri do četiri kilograma viška!

"Ima, ima draga, malo ima, ali dobro nekim muškarcima je to baš lijepo ali mi žene volimo da smo vitke i lijepe, ali ja to sve zbog sebe radim", priznala je Ankica našoj Ani Miščević.

A zbog sebe je odlučila potražiti pomoć jednog moćnog gospodina. On je Medcontur i sa žena skida sve neželjene centimentre! Omiljen kozmetički tretman za brzo i učinkovito mršavljenje isprobala je i Ankica!

"Potpuno siguran i učinkovit tretman za oblikovanje tijela za žene i muškarce, preolikuje tijelo na problematičnim djelovma tijela. Smanjuje masne naslage, zateže kožu i ukida tvrdokorni celulit", kaže Maja Dušak iz Elite Contour Studija.

"Meni baš tako nešto treba
da je odmah, da je brzo i da ne moram odmah dolaziti, ne volim operacije, liposukcije, protiv toga sam, jer se vrati, jer to je zbilja prava operacija", tvrdi Ankica.

No ovdje boli nema - tretman je to koji pruža užitak! Odlučila je Ankica zato popeglati sve što joj se čini da je veće no što bi trebalo biti!

Nakon duševnog i tjelesnog preporoda uz tretman koji joj je omogućio da njezino skladno tijelo - postane još ljepše, Ankica s veseljem razmišlja o večernjem izlasku!

Više pogledajte u prilogu.

RTL/ 8.5.2014. u 18:22
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
NEZGODNI SU PREKIDI S GLAZBENICIMA

Shakirini obožavatelji sigurni da je ovu pjesmu posvetila Piqueu: 'Dobro te poznajem i znam da lažeš'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba